Review: Catrice Candy Shock lip products

Iet wat aparte producten spreken mij altijd wel aan, ik vind het des te leuker als budget merken ze op de markt brengen! De twee lip producten van de Catrice Candy Shock LE bijvoorbeeld, een bijzonder uitziende lipbalm en een lip peeling. Zoiets maakt mij nieuwsgierig!

Een lip peeling, oftewel een scrub voor de lippen. Lipscrubs ken ik alleen van Lush, erg leuk dat Catrice er één in deze LE heeft gedaan. Hij ziet er ook heel anders uit dan de potjes van Lush. Het is een lange, lichtroze pen met zilveren opdruk. Ik vind ’em leuk uitzien!

De applicator ziet eruit als die van een lipgloss. Hij is redelijk groot en in het midden zit een gat, hieruit komt de scrub als je aan de andere kant draait, easy! Ik vind het lekker makkelijk werken, fijner dan het uit een potje graaien. De substantie is niet al te dun en er zitten flink wat scrub-deeltjes in, suikerkristallen! De geur en smaak vind ik niet super, hij ruikt fruitig op een chemische manier en is niet heel geschikt om van je lippen af te snoepen.

Hier zie je de Lip Peeling op mijn lippen. Je hoeft het er niet lang op te laten zitten, als je tijdens het aanbrengen met de applicator rondjes draait ben je al klaar! Het resultaat zijn super zachte lippen, velletjes-vrij! Ik vind ’em erg fijn! De Lip Peeling kost €2,99.

De Lip Balm Stick, op het eerste gezicht een vrij normaal uitziende huls. Al vind ik ’em niet heel mooi. De grijze kleur vind ik een beetje goedkoop uitzien. Er zijn twee kleuren verkrijgbaar, Bring Me Peach en Sugar Shock. De laatste heb ik gekocht.

De stick is waarom ik de Lip Balm Sticks bijzonder vind, een soort stick-in-stick idee. Ik zie ze wel vaker, maar toch vind ik het wel apart. De buitenkant van de stick is doorzichtig en in het midden zit een gekleurde stick. Kinda pretty!

Beide kleuren van de Lip Balm Sticks waren niet super gepigmenteerd. Deze roze kleur sprak mij het meest aan. Fris lichtroze met peachy shimmer, mooi! De lipbalm voelt heel zacht en creamy.

Niets op mijn lippen..

Met de Lip Balm Stick in de kleur Sugar Shock op. Eh, toch niet zo mooi. De shimmer lijkt meer een metallic glans en die kleur.. tja, die staat mij in elk geval niet. Zo’n opvallende glans vind ik zelden mooi. Egaal opbrengen ging ook niet super. Meh, deze had ik beter kunnen overslaan! De Lip Balm Sticks kosten €3,99.

Beide producten horen bij de Candy Shock limited edition van Catrice, deze zal deze en volgende maand verkrijgbaar zijn.

Liefs, Maud

36 Reacties op Review: Catrice Candy Shock lip products

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.