Review: Catrice Blush Tint

De assortiment update van Catrice is al een tijd geleden, de nieuwe Blush Tint is zo nieuw niet meer! Toch wil ik deze nog laten zien. Ik was altijd benieuwd naar aparte blushes, maar de laatste paar maanden niet meer zo. Tot ik deze zag! Het deed mij een beetje denken aan Benetint van Benefit. Een bekende lip&wang combinatie waar ik zelf al jaren fan van ben. Zou dit een goedkope vervanger kunnen zijn?

De verpakking vind ik wel oké uitzien. Het heeft iets weg van een groot nagellakflesje. Tot je de dop eraf haalt. De Blush Tint heeft een kleine spons-applicator, zoals de meeste lipgloss heeft. Je kunt de Blush Tint zowel op je wangen als lippen gebruiken, dat maakt deze applicator wel handig. Het glazen flesje laat de kleur van de Blush Tint al zien, de streepjes opdruk vind ik niet echt mooi.

Op de achterkant staat wat informatie. De Blush Tint is in één kleur verkrijgbaar, 010 Rose Flush. Er zit 10ml in het flesje en ook staat er al bij dat het op de huid vlekt, voorzichtig aanbrengen dus!

010 Rose Flush is een frisse, roodroze tint. De kleur vind ik erg mooi! Als eerst bracht ik hem aan op mijn lippen. Daar ging het een beetje mis. Ik kreeg de kleur maar niet egaal aangebracht.

Zoals je ziet: niet egaal, niet mooi. Het wou maar niet lukken, telkens als ik één deel egaal had, had ik vlak ernaast weer van die strepen. Hm, nee, niet voor op mijn lippen denk ik. That’s ok, het product heet ook Blush Tint!

Hier heb ik hem voorzichtig op mijn wangen gedept. Hier gebruik ik die hele applicator niet bij, ik doe een piepklein beetje op een vingertop en blend het snel uit. Best een mooi resultaat! Daarover kan ik eigenlijk niets kritisch zeggen, hij werkt fijn als vloeibare blush! Lieflijk kleurtje, blend makkelijk en blijft goed zitten. Maar mijn make-up remover krijgt ‘s avonds die vlek er ook moeiteloos af. Dat is fijn! Toch vind ik het jammer dat het niets is voor op mijn lippen, dat maakt het geen multi-functioneel product voor mij, zeker geen Benetint vervanger.

Ik ben niet enthousiast, ook niet echt teleurgesteld. Het is een oké product. Niet iets wat ik opnieuw zou kopen, niet iets wat ik gelijk zou weggooien. Al denk ik niet dat ik het vaak zal gebruiken. De Blush Tint van Catrice kost €3,99.

Liefs, Maud

30 Reacties op Review: Catrice Blush Tint

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.