Review: Bourjois Zomer 2013

Bourjois heeft voor dit seizoen een heleboel zomerse producten uitgebracht.  Een nieuwe lijn van de Rouge Edition lipsticks, namelijk de Shine Edition. Vier nieuwe kleuren van de 1 Seconde nagellak lijn en een aantal interessante bronzing producten, waaronder de Bronzing BB Cream.

Als eerst de 8 in 1 BB Bronzing Cream. Voordat ik ‘bronzing’ had gelezen schrok ik wel van de kleur in dit flesje, haha! De verpakking vind ik heel leuk, het ziet er lekker zomers uit door die turquoise accenten. Dat hebben trouwens veel producten uit de zomercollectie. Het is een glazen flesje, wat een beetje scheef lijkt? Ja, ik ben er zelf niet helemaal zeker van en ik heb er eindeloos naar zitten staren. De linkerkant lijkt scheef.. Het pompje is spierwit, dat zal het vast niet lang meer zijn.

Acht in één, dat belooft wat! Op de eerste plaats staat een egale teint en vervolgens is ‘ie toch ook ‘sheer’, dus niet volledig dekkend. Het geeft een stralende glans, hydrateert, verzacht de huid en zorgt ervoor dat je zomerse kleurtje langer blijft. Het bevat spf 15 en het zou een verfrissende sensatie zijn. Ik bleef benieuwd, maar nog steeds meer naar hoe die kleur zou uitpakken..

De 8 in 1 BB Bronzing Cream is in één tint verkrijgbaar, ‘universal shade’. In vergelijking met mijn huidskleur is hij erg bruin, al is dat natuurlijk de bedoeling van een bronzing product. Een piepklein beetje is genoeg voor een groot oppervlak. De substantie is vrij dun en hij smeert heel makkelijk uit, daardoor wordt de kleur ook gelijk minder heftig.

Zonder make-up.

Met de BB Bronzing Cream op. Ik moet zeggen dat ik het resultaat bijna helemaal oké vind, op die vlek naast mijn oog na. Hier had eventjes een streep gezeten voor ik aan het uitblenden toe kwam, of ja, dat lukte toen dus niet meer. Het verschil met mijn nek, schouders en borst is ook niet onopvallend, al kun je hem daar ook gebruiken.
Over de dekking ben ik wel heel tevreden, rode plekjes en wallen verdwijnen onder een mooi, bruin kleurtje. Waar hij niet vlekt, zit hij ook erg mooi, maar je moet toch een beetje voorzichtig zijn met het opbrengen.

De BB Bronzing Cream van Bourjois kost €13,49.

De Rouge Edition Shine lijn bestaat uit acht kleuren, ze hebben allemaal uiteraard een mooie glans. De hulzen zien er mooi uit, shiny met gekleurde details. Deze zijn turquoise, andere kleuren van deze lijn hebben andere kleuraccenten, een vrolijke boel! Ze bevatten mangoboter-extract wat je lippen hydrateert. Klinkt goed!

Dit is de kleur 25 Mauve Tabloid. De stick zelf ziet er vrij donker uit, maar op de huid dekt hij niet volledig. Daardoor is de kleur ook een beetje op te bouwen. Hierboven zie je links één laagje en rechts meerdere, een behoorlijk verschil! De paarsige kleur van de stick is het niet. Wel een beetje mauve, maar ook flink aan de roze kant. Met een heleboel glitters!

Ik vind deze verrassend mooi! Normaal gesproken houd ik niet van glitter in lipproducten, maar deze creëren een prachtige glans. De kleur is ook echt totaal anders dan ik had verwacht, een beetje oudfuchsiaroze, dat bestaat vanaf nu. Hij glijdt smooth over mijn lippen en blijft zacht aanvoelen. Helaas blijft hij niet zo lang zitten, maar doordat de kleur niet zo heftig en dekkend is, vind ik tussendoor bijwerken ook minder gedoe.

De Bourjois Rouge Edition Shine lipsticks kosten €12,99 per stuk.

Als laatst één van de vier nieuwe kleuren van de 1 Seconde nagellak, Blue No Blues!

Een heldere, lichtblauwe kleur die ik ontzettend mooi vind! Dit soort kleurtjes vallen bij mij altijd wel in de smaak. Zeker in de zomer! Hij is erg lichtblauw, maar alsnog fel. Hij lakte erg fijn en dekte na twee lagen. De 1 Seconde nagellak kost €8,49.

Liefs, Maud

30 Reacties op Review: Bourjois Zomer 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.