Review: Bourjois Twist Up The Volume mascara & Poudre de Riz de Java

Twee producten van Bourjois die mijn interesse gelijk hadden! Ik moet zeggen dat Bourjois mij de afgelopen tijd al vaak heeft verrast met mooie en originele producten. Vandaag laat ik de Twist Up The Volume mascara zien, die een 2-in-1 borsteltje heeft. En een vernieuwde versie van hun historische bestseller, de Poudre de Riz de Java.

De Twist Up The Volume mascara lijkt in een oogwenk een mascara met een wat aparte huls, that’s it. Als je even de tekst erop bekijkt zie je dat het gaat om een mascara met een 2-in-1 borsteltje. Je kunt draaien aan het witte deel van de bovenkant. Ik was wel benieuwd wat dan zou gebeuren. Verder vind ik de huls leuk uitzien. Mooi in het zwart-wit!

Het valt misschien niet eens direct op, maar op de onderste foto is het borsteltje korter en compacter! Ik was zo nieuwsgierig naar wat zou gebeuren bij het draaideel. Ik had verwacht dat er meer stekels uit zouden komen of iets dergelijks. Dat korter en compacter worden vind ik eigenlijk veel grappiger! Dat is de ‘oversized volume’ positie, hiermee zou je elke wimper te pakken krijgen. De langere positie is voor het creëren van lengte en het separeren van de wimpers. Bourjois belooft absoluut geen klontjes!

Ik houd van deze mascara! Na een lange tijd ben ik echt weer eens heel tevreden en enthousiast over een mascara. De kleur is zo zwart als roet, hij verlengt en separeert mooi, geeft genoeg volume en krult mijn wimpers. Toen mijn moeder mij voor het eerst met deze zag dacht ze even dat ik nepwimpers op had. En geloof me, zoiets krijg ik echt nooooit te horen! Tenminste, niet zonder daadwerkelijk nepwimpers op te hebben.

De twee varianten van het borsteltje vind ik ideaal. Op de bovenste wimpers gebruikt ik hem eerst verkort, voor dat oversized volume. Erna ga ik er met de langere variant overheen, om mijn wimpers te separeren. Op mijn onderwimpers gebruik ik dan weer de korte variant, dat werkt daar iets preciezer. Het opbrengen gaat snel en smooth, het resultaat vind ik (voor mijn wimpers hun doen) super en het blijft nog lang mooi zitten ook. Er is niets om niet van te houden wat deze mascara betreft! De Twist Up The Volume mascara ksot €15,99. Niet zo budgetproof, maar ik vind het hem wel helemaal waard.

Dan de Poudre de Riz de Java. Rijstpoeder van Java! Aan het begin van de vorige eeuw was dit één van de populairste producten van Bourjois. Talloze vrouwen ging voor een stralende tint met dit fijne poeder. De verpakking is net als het product zelf geïnspireerd op de oude klassieker. De vintage look vind ik heel leuk gedaan, het ziet uit als iets wat op mijn oma’s toilettafel had kunnen staan. Het etiket vind ik geweldig en het mintgroene doosje zelf is ook al zo schattig en nostalgisch.

Wanneer je Poudre de Riz de Java voor het eerst opent zit er nog een sticker over de opening. Hieronder zitten kleine gaatjes waar de poeder uitkomt. Je kunt het makkelijk dichtdraaien, zodat geen puinhoop onder de draai-deksel wordt. Handig!

Een swatch genomen in zonlicht. Hier ziet de poeder wel heel glittery uit, dat valt in het echt niet zo heel erg op. Hij glanst wel goed, met een mooie en subtiele roze gloed. Iets wat volgens Bourjois elke vrouw goed zal staan. Ik was benieuwd!


Links before en rechts after de Poudre de Riz de Java

Je moet wel heel goed kijken wil je het op de bovenstaande foto’s spotten. Maar rechts zit net iets meer glans! Het was lastig om goed op de foto te krijgen, dat is dan ook niet echt gelukt. Niet dat je in een reflector verandert als je dit draagt hoor! Het is shiny, maar op een mooie, subtiele manier. Zelf vind ik highlighter en andere poeders niet altijd nodig en soms zelfs overbodig. Poudre de Riz de Java draag ik echter heel graag, als een finishing touch gebruik ik deze als de rest van mijn make-up al is gedaan. Het verschil zie ik zeker, al is het miniem. Het poeder ruikt enorm lekker! Een typische, zachte poedergeur. Heerlijk! Dat en de leuke verpakking zorgen ervoor dat ik deze bijna dagelijks gebruik. Poudre de Riz de Java kost €12,99.

Liefs, Maud

31 Reacties op Review: Bourjois Twist Up The Volume mascara & Poudre de Riz de Java

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.