Review: BornPrettyStore make-up brushes

Real Technique kwasten zijn al een paar jaar heel bekend, maar de dupes van deze prijzige kwasten zie je ook veel. De nepperds zijn meestal niet exact hetzelfde, maar de vormgeving komt overeen en ik heb al veel positieve verhalen erover gehoord. Dankzij BornPrettyStore heb ik ze ook zelf kunnen proberen!

De kwasten kwamen eenvoudig verpakt, in een plastic hulsje, binnen. Ze zijn behoorlijk groot, in zowel de lengte als dikte van de stelen. Ze voelen stevig aan, niet te zwaar en ze liggen lekker in de hand. De kwastjes zelf zijn van normale grootte en gemaakt van synthetisch haar. En wat vind ik ze leuk uit zien met die vrolijke roze kleur!

Angled buffer brush

Oftewel een schuin afgesneden buffer kwast. Ik gebruik graag buffer kwasten voor mijn foundation, dit is de eerste schuine variant die ik heb. Zelf merk ik weinig verschil in wat handiger zou zijn, qua recht of schuin, beide werkt prima. De kwast heeft zachte haartjes die dicht op elkaar staan. Foundation ermee aanbrengen gaat lekker snel en het is moeiteloos mooi uitgeblend.

Blush brush

De tweede kwast uit de set is een normale blush kwast. De haartjes zijn afgerond afgesneden en staan dicht op elkaar. Zelf vind ik dat iets minder ideaal voor een blush kwast, hierdoor pakt ‘ie erg veel poeder op, waardoor je met gemak een streep op je wang zet. Een geschikte kwast voor highlighters en minder goed gepigmenteerde blushes en bronzers.

Stippling brush

Stippling kwasten kun je voor van alles gebruiken. Zelf gebruik ik ze voor té goed gepigmenteerde blushes en bronzers, omdat ze dankzij de uit elkaar staande haartjes niet zo’n dekkend resultaat geven als andere poederkwasten. Ik vind de haren van deze kwast net iets ruwer op mijn huid aanvoelen dan de rest -die zijn super zacht!- hij prikt gelukkig niet.

Buffer brush

De ‘gewone’ recht afgesneden buffer kwast, net als de schuin afgesneden kwast gebruik ik deze voor foundation en soms voor concealer. Works like a charm!

Contour brush

Eerlijk is eerlijk, ik had geen idee wat voor kwast dit was. Internet zegt een contour kwast, daarvoor heb ik hem ook al gebruikt, wat fijn werkt! Dagelijks contouren doe ik niet, gelukkig is ‘ie ook ideaal voor blushes. De kwast heeft een ronde vorm en is perfect voor het uitblenden van poederproducten.

Ik ben erg tevreden over deze set Real Technique dupes, ze werken prima en lijken tot nu toe ook best duurzaam. Ze voelen stevig aan en hebben geen haren verloren tijdens de eerste twee grondige wasbeurten. Fijne kwaliteit, voor een fijn prijsje! Deze set kost $27,52 op BornPrettyStore, maar momenteel zijn ze afgeprijsd en kosten ze maar $12,99. Daarnaast mag ik jullie ook nog 10% korting bieden met de code: MAUDH10. Mocht je iets willen bestellen, sla je slag!

Liefs, Maud

18 Reacties op Review: BornPrettyStore make-up brushes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.