Review: 2B producten

2B is leuk budget merk wat een paar jaar geleden helaas uit de schappen van Kruidvat verdween. Het is in Nederland nog steeds hier en daar bij zelfstandige drogisterijen verkrijgbaar en op hun webshop. Ik herinner mij de displays wel nog goed! Ik heb destijds alleen af en toe nagellak ervan gekocht, die beviel altijd prima. De rest trok mij minder, zo te zien heeft het merk inmiddels een heleboel nieuwe producten, dit ziet er veelbelovend uit!

Volgens mij hadden vroeger bijna alle producten een groene verpakking, zoals de dop van de nagellak. Ik weet het niet zeker, maar het trok mij in elk geval niet zo heel erg. Dit ziet eruit als een hele verbetering! Het voelt en oogt alsnog een beetje goedkoop, maargoed, dat zijn de producten ook!

Dit is lakje nummer 78, een donker bruin-rode kleur met een creme finish. Niet helemaal mijn kleur, wel mooi voor het najaar. De lak is aan de dunne kant, maar lakt heel fijn. Hij dekte na drie laagjes. In de flesjes zit 5.5ml nagellak en ze kosten €3,25.

De Black Edition mascara vind ik goed uitzien. Een strakke, zwarte verpakking met witte opdruk. Het borsteltje heeft korte, plastic stekels. Mijn favoriete variant! Het is van normale lengte en vrij smal. Dit soort borsteltjes separeren mijn wimpers meestal het mooist, een smal borsteltje vind ik prettig voor mijn onderwimpers.

Het effect van de mascara vind ik best mooi. Geen wow-resultaat, al is het wel heel natuurlijk. De Black Edition mascara separeert goed en verlengt redelijk. Volume geeft ‘ie niet echt en hij had nog net iets zwarter gemogen. Mijn wimpers blijven wel de hele dag mooi overeind staan. Mijn onderwimpers hadden op de foto’s hun dag niet, maar daarvoor vind ik deze mascara erg fijn werken.

De Black Edition mascara bevat 7ml producten en kost €5,50

De Longlasting Lipgloss vind ik super uitzien! Wat een mooi tube! Ik heb het normaal gesproken niet zo op lipgloss in tubes. Het opbrengen vind ik niet super werken en de tubes vind ik meestal lelijk. Hij werkt niet anders dan andere tubes, maar ik vind de verpakking heel mooi. Het tube deel is van hard plastic, je verwacht haast niet dat je het kunt induwen. De dop ziet er ook strak en mooi uit.

Dit is kleur nummer 21. Een felroze kleur met een blauwe ondertoon. Hij is geweldig goed gepigmenteerd, op mijn arm precies dezelfde kleur als in de tube, wauw! De substantie is een beetje sticky, hij ruikt lekker zoet.

Op mijn lippen geeft de lipgloss ook genoeg kleur af, maar is ‘ie net iets minder knallend. Dat vind ik zelf niet erg, ik draag liever geen super opvallende lipkleuren. Op de foto hierboven oogt de kleur iets paarser dan hij eigenlijk is, op de full-face foto’s onderaan dit artikel komt de kleur beter over. Ik vind hem erg mooi. Hij voelt een beetje plakkerig op mijn lippen, niet te erg gelukkig. Hij blijft goed zitten, zeker wanneer je niets eet of drinkt. Een grote maaltijd overleeft hij helaas niet.

De Longlasting Lipgloss bevat 11ml product en kost €4,95.

De Longwear Waterproof Eyeliner. Ik vind het altijd een beetje gek om oogpotlood eyeliner te noemen, daarbij denk ik aan vloeibare eyeliner. Het is een potlood wat je kunt opdraaien, in plaats van slijpen. Het heeft een leuk blauw kleurtje, ik dacht even dat het potlood zelf ook deze kleur zou hebben. Voor ik de dop eraf haalde zag ik nog ‘black 01′ staan.

En of ‘ie zwart is! Het potlood is vrij zacht en geeft veel kleur af. Op mijn waterlijntjes geeft hij zelfs na één veegje genoeg af, super! Het waterproof deel heb ik nog niet echt getest, maar hij blijft zonder water in elk geval goed zitten. De Longwear Waterproof Eyeliner kost €3,95.

De blush, bronzer en oogschaduw zitten in dezelfde soort doosjes. Ze hebben een zilveren rand en doorzichtige, bolle deksels. Het idee vind best leuk, de afwerking iets minder. De bolle deksels vind ik onhandig, zo zijn ze niet stapelbaar en nemen ze meer plaats in beslag.

De blush in kleur nummer 04, een lieve lichtroze kleur. Hij bevat geen shimmer of glitter, maar heeft wel een mooi glansje. De bronzer heet Terra Mosaique, hij heeft een leuk printje. Samen creëren die vlakjes een oranje-bruin tintje. Hm, niet de kleur bronzer die ik het liefst gebruik. Als dat maar geen Jersey Shore-look geeft. De oogschaduw is in nummer 05. Een donkerpaarse kleur, die erg goed gepigmenteerd is! De blush en bronzer iets minder, wat niet zo erg is bij die producten.

Zonder blush – met blush

En met de bronzer!

De blush vind ik erg mooi. Een natuurlijke, roze kleur. Geen shimmer of glitters maken hem heel draagbaar. Hij blend makkelijk en blijft mooi zitten. De bronzer vind ik toch iets te oranje, vooral in deze tijd van het jaar. Misschien dat deze beter staat als ik de zomer iets bruiner ben.

De blush kost €4,95, de bronzer €7,95 en de oogschaduw €4,49.

Ik maakte een ooglook met de paarse oogschaduw (kleur 05) en een beetje van de bronzer. Ik pakte wat kleur uit een van de lichte vlakjes, werkt prima als oogschaduw! Ook heb ik hier de Longwear Waterproof Eyeliner op.

Alle producten op full-face foto’s, ik ben echt onder de indruk! Alleen de bronzer vind ik nu iets minder, maar ligt aan de kleur van de bronzer en mijn huidskleur, niet aan de kwaliteit. De oogschaduw en blush vind ik super, net als de lipgloss. Eindelijk weer eens een roze kleur die mij staat! Ja, die zijn zeldzaam. De mascara mocht iets meer doen voor mijn wimpers, voor de rest vind ik alle producten super! Zulke goede kwaliteit had ik niet verwacht.

2B is in Nederland verkrijgbaar op hun webshop Makeuptouch en in sommige drogisterijen. In België is het verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat en DI.

Kon jij 2B al? Wat vind jij van het merk?

Liefs, Maud

38 Reacties op Review: 2B producten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.