Review: 2B producten

2B is bezig om terug te komen op de Belgische en Nederlandse markt. Het merk was vroeger hier in Nederland verkrijgbaar bij Kruidvat. Dat is alweer een tijd geleden, in deze moderne tijden is het voor ons nu op hun webshop verkrijgbaar!

De nagellakflesjes van 2B vind ik niet bepaald mooi, vooral het felle dopje vind ik jammer. Hier op viel wel gelijk ‘smell me’ op. Ruiken dus! Aan het flesje zelf ruik ik helemaal niets behalve die typische nagellak geur. Op mijn nagels ruikt het na het lakken een beetje zoet, maar dan wel gepaard met de normale, sterke nagellakgeur.

Het kleurtje #48 vind ik wel heel leuk! Licht peachy-oranje, een vrolijke lente kleur. Lakte erg fijn en dekte na twee laagjes.

Een Eyeshadow Cream, ‘Long Lasting’ staat ook nog op het roze dopje. Zelf heb ik weinig met creamy oogschaduw, ik vind het opbrengen meestal lastig en het blijft voor geen meter zitten. Deze belooft long lasting te zijn, ik was erg benieuwd!

Deze kleur heet 02 Rose Petals. Een lichte, champagne-roze kleur, met een metallic glans. De substantie is niet zo super zacht, toch smeert het best makkelijk uit. De kleur vind ik best mooi, maar wel heeel shiny! Helemaal onderaan is een foto te zien van een ooglook waarvoor ik deze Eyeshadow Cream heb gebruikt.

Ik dacht eerst dat het een lipliner was door de kleur, maar nee, een oogpotlood! In de kleur #301. Ik heb allerlei kleuren oogpotloden die iets minder gebruikelijke kleuren hebben, maar geen enkele peachy kleur!

Het is een vrij hard potlood, je kunt er heel precies mee te werk gaan en het geeft goed kleur af. Like!

En als laatst een ooglook waarvoor ik het oogpotlood en de creamy oogschaduw heb gebruikt. Ik vind het niet zo geslaagd op de manier, maar de oogschaduw lijkt mij wel erg mooi in combinatie met matzwart. Hij blijft inderdaad heel goed zitten! Het oogpotlood vind ik vreemd staan, helaas bedekt het mijn permanente make-up ook niet.

Smell Me nagellak – €3,25
Eyeshadow Cream – €3,50
Kajal Kohl – €3,50

Ik vind het prima producten, zeker voor de prijzen. Op het lakje en de oogschaduw heb ik niets aan te merken, het oogpotlood is niet helemaal mijn kleur, maar dat is ook persoonlijk natuurlijk. De producten kun je bestellen op de webshop van 2B.

Liefs, Maud

38 Reacties op Review: 2B producten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.