Random Sinful Colors swatches

Een tijdje terug probeerde ik voor het eerst twee lakjes van Sinful Colors. Eentje beviel prima, de ander viel een beetje tegen. Toen ik weer voor het schap stond in de Kruidvat zag ik weer een heleboel kleuren die ik mooi vind uitzien. Qua kleuren vind ik het echt een super gaaf merk, maar de kwaliteit moet natuurlijk wel fijn zijn!

Het glitterlakje, 922 Frenzy, spotte ik als eerst in het schap. Thuis heb ik gelijk een macrofilter op m’n lens gedraaid om wat close-up foto’s te maken. Het wilde niet zo goed lukken, alleen deze foto vond ik best tof, de glitters in de druppel zijn best scherp.

Dan nu de swatches! 313 Pink Forever is een lieflijk lichtroze kleurtje, met een blauwe ondertoon. Lakte fijn en dekte na twee laagjes. It’s a keeper!

940 Rise & Shine zag ik er in het schap onwijs fel uit (mede dankzij de felle lampen in de winkel denk ik). Thuis vond ik hem iets minder knallend. Al is het toch een vrij opvallend turquoise lakje. Ook deze lakte fijn en dekte na twee laagjes. Ik heb deze foto’s staan maken in de miezel regen en kreeg twee keer een mini drupje op de nagel van mijn ringvinger.. die vielen me pas op toen ik de foto’s op mijn laptop terug keek.

922 Frenzy, ik had gehoopt op een volledig dekkend glitterlakje, maar dat is het helaas net niet. Van een afstandje zagen deze drie laagjes nog redelijk dekkend uit, maar dichtbij zie je de witte rand van mijn nagels er wel erg goed doorheen. Toch meer een glittertopcoat, gelukkig wel een mooie! De paarse en lichtblauwe glitters vind ik een leuke combinatie.

Sinful Colors is verkrijgbaar bij Kruidvat, de lakjes kosten €1,99 per stuk.

Liefs, Maud

31 Reacties op Random Sinful Colors swatches

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.