Primark Shoplog // Oktober 2014

Vorige maand opende Primark gelukkig weer eens een filiaal wat een beetje in de buurt van Zuid Limburg ligt. In Venlo, Noord Limburg, niet recht naast de deur, maar voor mij maar iets verder dan het kleine en vaak drukke filiaal in Luik. Ik las op een aantal blogs al dat het een mooie en ruime winkel is, dat was gisteren reden genoeg om snel naar Venlo te gaan!

Het eerste item was te groot voor m’n ‘fotostudio’, een oversized kersttrui. Of een wat lomp gevormd jurkje, het is maar hoe je het ziet. Ik ben in elk geval gek op zulke fairisle prints en de stof is heerlijk zacht! Deze kost €19.

Twee saaiere truitjes, links een voor m’n vriend (€7) en rechts een longsleeve voor mij -met een rood vlekje wat hopelijk een stofje is- van €5.

Er was een hele tafel vol met truien met knoopjes langs de schouders. Vind ik super leuk! Naast zwart en grijs waren er met name pastel kleuren, vind ik niet leuk en staat me vreselijk. Ik nam wel een zwarte mee. Deze kost €6.

Een ketting die heel cheap en licht aanvoelt, maar vrij zwaar en chic uitziet. €4

Toen ik deze ketting zag hangen twijfelde ik even, maar toen ik zag dat ‘ie in de sale nog maar €2 kost niet meer. Ik ben heel blij dat ik deze toch heb gekocht, ik vind ‘m zo gaaf en apart uitzien.

De ‘makkelijke’ bh’s van de Primark vind ik helemaal geweldig. Fijne pasvorm en zo absurd goedkoop! Mijn vorige gladde, zwarte bh (die van €3) heeft zich een jaar goed gehouden voor de beugel in m’n ribben stak. Die moest ik opnieuw kopen! Ik twijfelde zelfs over een extra te kopen, maar ik overwon de shopaholic en hoarder in mezelf voor een halve seconde. Toen zag ik de kanten versie hangen van €3,50, die moest ik ook hebben.

Een hipster van Ghostbusters! Daar kan ik blij van worden! En zie je dat ‘glow in the dark’ stickertje? Te leuk gewoon! Deze kost €3. Het slipje met fairisle print vind ik heel schattig, die kost €1,50.

Sokken! Want Primark staat gelijk aan meer sokken. En wat hebben ze veel schattige sokken, ik ben haast trots dat ik het tot één setje heb weten te beperken. Deze egeltjes kon ik niet laten hangen. Drie paar voor €2,50.

Een simpele zwarte panty (€2) en een panty met horizontale strepen (€3), lijkt me wel gaaf!

Deze twee panty’s nam ik voor mijn moeder mee, maar ik wou ze toch even laten zien. Ze hadden heel veel leuke kleuren, allemaal voor maar €2. Zelf kon ik me niet bedenken waar ik zoveel kleur mee ging combineren, dus hield ik het bij de zwarte panty’s.

Sok-sloffen van Minnie Mouse! Ze zijn voor een vriendin, maar oh man, ondertussen wil ik ze zelf hebben! Gelukkig staat er over een maandje weer een Primark shoptripje op de planning. Deze ‘slipper boots’ kosten €6.

Als laatst mijn favoriete aankoop van de dag, nieuwe laarsjes. Ik vind ze zo leuk! Ze kosten €22. Dat vind ik in de Primark nog best prijzig, maar over het algemeen is het natuurlijk geen geld voor leuke laarzen. Ik hoop dat ze het lang volhouden.

Een vrij bescheiden buit, vind ik. In mijn achterhoofd hield ik me constant voor dat ik binnenkort ook nog met een vriendin naar de Primark in Eindhoven ga. Na deze shopsessie ben ik eigenlijk behoorlijk tevreden, maar wie weet kom ik daar nog wat schattige sok-slofjes tegen.

Liefs, Maud

33 Reacties op Primark Shoplog // Oktober 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.