Preview: Essence Viva Brasil

Meestal neus ik rond op Duitse beautyfora voor aankondigingen van nieuwe LE’s van Essence en Catrice. Daardoor ontgaat het me vaak een beetje of ze naar Nederland komen. Af en toe kom ik op de sites van de merken zelf op het juiste moment, als er net een nieuwtje opstaat! Zo zal de Viva Brasil limited edition in mei/juni verkrijgbaar zijn in Nederland!

Eyeshadow in de kleuren 01 everybody salsa, 02 i <3 brasil en 03 ka-ka-karnival. € 1,79 per stuk.

Eye & hair mascara in de kleuren 01 everybody salsa, 02 i <3 brasil en 03 ka-ka-karnival. €2,99 per stuk.

Blush voor in de kleuren 01 i <3 brasil en 02 destination: sao paulo! €2,49 per stuk.

Lip balm in de kleuren 01 colour parade en 02 olá brasil! €1,99 per stuk.

Nailpolish in de kleuren 01 i <3 brasil, 02 everybody salsa, 03 ka-ka-karnival, 04 cool azul en 05 yeah, copacabana! €1,59 per stuk.

Effect Nails Set in de kleuren 01 colour parade en 02 olá brasil! €2,49 per stuk.

Er zitten ook nog accessoires bij! Een armbanden setje voor €1,49 en een setje ringen (die je zelf kunt versieren) voor €1,99.

Let op: de prijzen staan nog niet op de Nederlandse website van Essence, deze heb ik van een Duitse blog. Het zou goed kunnen dat de producten hier iets duurder zijn, al zal het niet veel schelen.

Ik vind de Viva Brasil LE leuk uitzien! Al word ik ook niet super enthousiast. De blushes en oogschaduws lijken me mooi en ik ben best benieuwd naar de lipbalms.

Wat vind jij van deze LE?

Liefs, Maud

Bronnen: Essence.nl en Nihrida.com

28 Reacties op Preview: Essence Viva Brasil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.