Preview: Catrice Cucuba collectie

Ik zat er al een tijdje naar uit te kijken, de aankondiging van een nieuwe Catrice collectie. Gisteren keek ik op de site van Catrice en jawel, daarop stond de collectie al die de Coolibri collectie zal opvolgen. Gezien de collectie ook op de Nederlandstalige site stond, ga ik ervan uit dat we deze ook in Nederland kunnen verwachten!

Caribische ongedwongenheid in Havana, pastelkleurige Chevrolets en Cadillacs uit de jaren 50, betoverende salsaklanken in bars en restaurants – pure levensvreugde! De nieuwe Limited Edition “Cucuba“ by CATRICE presenteert Cubaanse allure in warmbruine en bronzen tinten, mosterdgeel, helder koraal en zacht mintgroen in augustus en september 2012.

Loose Eye Shadow (€2,99) 01 Sunny Side, 02 Reggaeton, 03 Salsa Cubana, 04 Havana Drum, 05 Take It Mint.

Liquid Shimmer Eye Liner (€3,99) 01 Take It Mint en 02 Reaggaeton

Soft Lip Colour (€3,99) 01 Salsa Cubana en 02 Be All Smiles

Bronzing Powder (€4,49) 01 Brown

Ultimate Nail Lacquer (€2,49) 01 Sunny Side, 02 Reggeaton, 03 Salsa Cubana, 04 Havana Drum, 05 Take It Mint

Ik vind de collectie er best leuk uitzien! Ik ben niet door het dolle heen, maar de meeste producten vind ik interessant uitzien. De losse oogschaduws en nagellak ga ik sowieso eens goed bekijken!

Wat vind jij van deze collectie?

Liefs, Maud

36 Reacties op Preview: Catrice Cucuba collectie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.