Preview: Catrice Big City Life 2.0

Toen ik gisteravond de website van Catrice (in het Duits) checkte maakte mijn beauty-liefhebbend-hart een sprongetje. Op de preview pagina staat een nieuwe limited edition aangekondigd die toch bekend voor komt. De Big City Life 2.0! Velen zullen zich nog wel herinneren de eerste Big City Life collectie herinneren van het najaar van 2011. Dit jaar weer, maar uiteraard wel met andere steden als thema!

Mocht je de vorige collectie niet kennen, deze kun je hier zien. De Big City Life collectie bestond uit palettes met oogschaduw en een bijpassend lakje, met een wereldstad als thema.

The Paris collection. Het palette bestaat uit lichte en lieflijke oogschaduws en een roze en peachy blush. Er zit ook weer een oogpotloodje en kwastje bij. De kleuren van het palette vind ik goed gekozen. Romantisch, zacht, vrouwelijk, helemaal Parijs!

Het lakje van The Paris Collection past er ook perfect bij, ik ben benieuwd hoe de kleur er in het echt uit ziet!

The San Francisco Collection, een stad die mijn hart al gestolen heeft. Het palette ziet er ook erg leuk uit. Natuurlijke kleuren oogschaduw en één knalblauwe. De bovenste blush is ook een eyecatcher, een aparte mauve tint.

Het turquoise lakje wat bij The San Francisco Collection hoort ziet eruit als een die ik moet hebben. Wat een gave turquoise kleur!

Het palette van The Shanghai Collection bevat ook al vooral natuurlijke tinten. Daar heb ik niets tegen, maar ik daardoor heb ik wel het gevoel dat ik niet per se elk palette wil. Ik vind het trouwens ook niet echt bij Shanghai passen. Dan denk ik aan het Las Vegas van het Oosten. Felle neon-verlichting, wolkenkrabbers en glimp van de authentieke Chinese cultuur. Bij al die dingen denk ik aan felle of rijke kleuren, geen onopvallende, aardetinten.

Het lakje van The Shanghai Collection heeft een geelgoud kleurtje. Ik ben benieuwd waar hij in het echt meer naar neigt. Op deze foto vind ik de kleur niet heel mooi uitzien.

En that’s it! Jep, maar drie steden, drie paletten en drie lakjes. Tenminste dat is wat tot nu toe op de site van Catrice staat, ik neem aan dat het hierbij blijft. Van mij had er nog wel een extra ‘collection’ in de collectie gemogen. Ik ga er ook van uit dat deze limited edition in Nederland zal verschijnen, maar 100% zeker weet ik dat niet. De palettes zullen in Duitsland €7,99 kosten en de nagellak €2,49. Nu weet ik dat de prijzen van Catrice hier sowieso zijn gestegen en er staat nog een gezellige btw-verhoging voor de deur.

Wanneer de collectie precies zal verschijnen is nog niet bekend, ik denk rond oktober of november. Ik weet nog hoe enthousiast ik hier eind 2011 over was, dat is nu wel iets minder. Toch ben ik erg benieuwd naar alle palettes en de lakjes. Ik heb een zwak voor de mooie printjes van de sights van de steden, sowieso, oogschaduw+blush palettes, nagellak.. daar heb ik beide een zwak voor. Ik kijk er naar uit!

Wat vind jij van de Big City Life 2.0 LE?

Liefs, Maud

52 Reacties op Preview: Catrice Big City Life 2.0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.