Philosophy Cherry Pinwheel Cookie lipgloss

Philosophy kon ik zelf alleen van de heerlijke geuren en verzorgingsproducten, ik had geen idee dat ze ook make-up in het assortiment hebben. Zo zit in de Home Sweet Holiday collectie een lipgloss! De geuren in deze kerstcollectie zijn allemaal geïnspireerd op lekkernijen, de lipgloss heet niet voor niets Cherry Pinwheel Cookie, daar was ik erg nieuwsgierig naar!

De Cherry Pinwheel Cookie High-gloss, high-flavor lip shine, een hele mond vol! Deze lipgloss komt in een tube, iets wat ik zelf net iets minder prettig vind dan een huls met losse applicator. De tube ziet er wel mooi uit! En ondanks dat er weinig ruimte op is, heeft Philosophy er toch nog heel wat tekst opgekregen zoals altijd. Vind ik leuk!

Verder zegt het merk nog het volgende over deze gloss: “De Cherry Pinwheel Cookie High-gloss, high-flavor lip shine is hét perfecte hebbeding voor de feestdagen. de formule bevat natuurlijke oliën en vitamine e om je lippen te hydrateren, te kalmeren en te verzachten én tegelijkertijd een transparant kleurtje en high-gloss glans te geven. de cherry cookie geur is een extra feestbonus.”

De gloss heeft een subtiel rozig kleurtje en een minder subtiele geur! Bij het afdraaien van de dop rook ik het al. De geur is erg zoet en apart. Ik ruik meer cookie dan cherry! Zelf vind ik hem heel lekker ruiken, maar het is zo’n geur waar niet iedereen gek op zal zijn. De formule is dik en plakkerig.

Niets op mijn lippen

Met Cherry Pinwheel Cookie op

De Cherry Pinwheel Cookie high-gloss vind ik best mooi staan. De kleur en glans zijn heel draagbaar, niet zo heel bijzonder dus. De gloss is erg plakkerig, hierdoor blijft hij voor een lipgloss aardig zitten. Hij voelt wel zacht op mijn lippen en laat zich makkelijk uitsmeren.

De geur is wat deze lipgloss speciaal maakt, de kleur kan iedereen hebben! De kwaliteit is prima, daar heb ik niets op aan te merken. De prijs van €15,95 vind ik erg duur, al kan ‘ie het waard zijn, mocht je verliefd worden op de originele geur!

Liefs, Maud

21 Reacties op Philosophy Cherry Pinwheel Cookie lipgloss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.