P2 Lost in Glitter / 010 Love Dramatic!

Ik heb eindelijk het rode lakje van de P2 Lost in Glitter lijn weten te bemachtigen! Toen ik aan het einde van de zomer vijf stuks kocht dacht ik dat ik wat leuke glitter topcoats erbij had, maar deze lakjes bleken goed te dekken en ze zijn zo mooi. Dat vonden meerdere mensen, want een lange tijd waren ze weer op veel plekken uitverkocht. De rode variant, Love Dramatic!, wou ik ook nog heel graag hebben!


Zonlicht


Schaduw

Love Dramatic heeft een rood-oranje basis, er zit een heleboel rode en oranje glitter van verschillende formaten in. Zelf vind ik hem erg mooi. Een perfect kerst lakje! Ik denk dan ook dat ik deze komende kerst zal gaan dragen. Hij lakt fijn en dekt na twee laagjes.

P2 is in Duitsland bij DM drogisten verkrijgbaar, de lakjes van de Lost in Glitter lijn kosten €2,45. Ook verkoopt de webshop Enchantra sinds kort een aantal P2 lakjes, o.a. deze! Momenteel voor €4,95 per stuk.

Liefs, Maud

26 Reacties op P2 Lost in Glitter / 010 Love Dramatic!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.