NOTD: Zebra Lovin’

Ik ben gek op dierenprint, zeker als het aankomt op mijn nagels. Luipaard en zebra printjes zijn absoluut mijn favorieten. Ik had zin om weer eens een vrolijk zebra-printje over mijn nagels te maken, maar ik had weinig zin in het maken van een gradient achtergrond of het printje stempelen met Konad. Nope, ik besloot mijn liefde voor zebra printjes er tegelijk op uit te drukken door er hartjes bij te maken.

Ik gebruikte een nail-art kwastje en een dotting tool. Toen ik begon gebruikte ik de zwarte striper van Essence, maar die leek wat uitgedroogd, dus later pakte ik er nog een zwart lakje van P2 bij. Het hartje maakte ik met de rode duo uit de Essence Circus Circus LE en de witte basis met Ahoy uit de 50’s Girls Reloaded LE.

De hartjes maak ik door eerst twee rode stippen naast elkaar te zetten en erna er een spits puntje eraan te maken. Zebra print maken vind ik erg makkelijk om te doen, maar lastig om uit te leggen. Gewoon, diagonale strepen maken vanuit de zijkanten van je nagels. Sommige laten doorlopen, andere laten eindigen in een spits puntje. Een beetje willekeurig gedaan vind ik nog het leukst uitzien.

Het hartje heb ik op elke nagel anders geplaatst en de zebra print probeerde ik daar mooie langs af te laten lopen. Dat lukte niet op elke nagel even goed. Ik ben wel tevreden over het resultaat. Zo’n zebra-print vind ik altijd leuk en de hartjes maken het een heel stuk vrolijker.

Wat vind jij van dieren-printjes? Draag jij het wel eens op je nagels?

Liefs, Maud

48 Reacties op NOTD: Zebra Lovin’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.