NOTD: Sponged Stripes

Tape mani’s blijf ik prachtig vinden, er zijn zoveel leuke variaties en het ziet er allemaal zo strak uit. Het lijkt makkelijk, en volgens mij is het dat ook, het is een kwestie van goede timing. Laat ik dat nou niet hebben. Ik kwam er wel achter dat een gradient sponzen makkelijker ging. Ik maakte er een gesponst rommeltje van, maar wel met strakke lijnen!

Het stappenproces is eigenlijk zo simpel. Je lakt je nagels in een basiskleur, laat het goed drogen, plakt tape erop, lakt of sponst erover met andere kleuren en haalt de tape er weer af. Voor van die fijne, dunne lijntjes gebruik ik tape die ik op Ebay kocht (tien rolletjes voor nog geen $2, zoek op ‘nail art tape’). Ik maakte het mezelf makkelijk en ging voor een slordige look van de gesponste kleuren. Ik gebruikte een afwasspons en depte daarmee zacht de kleuren op mijn nagels. De tape heb ik per nagel anders geplakt, beetje random.

De nagellak die ik gebruikte. De witte basis (niet op de foto) was Blanc van Essie. Dan nog drie Catrice lakjes: I Got The Flower! (Glamazona LE), Bye Bye Birdy en Miss Piggy’s BF.

Ik vind het resultaat best leuk! Het staat wel stoer, zo’n rommelig effect. De dunne tape en de ontdekking om erover te sponzen in plaats van lakken geven wat hoop. Misschien worden tape mani’s toch ooit mijn ding. Voor nu kan ik beter veel blijven oefenen.

Liefs, Maud

29 Reacties op NOTD: Sponged Stripes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorie├źn

Copyright ┬ę 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.