NOTD: Rainbow Ruffle

De afgelopen tijd heb ik nog maar zelden een nail-art gemaakt. Op kortere nagels vind ik het sowieso al moeilijker, maar alles wat ik de afgelopen tijd probeerde is mislukt. Dat werkt niet echt motiverend. Toen ik de ‘ruffle manicure’ tegenkwam dacht al gelijk ‘hey, dat past ook goed op korte nagels!’ en toen ik de regenboog variant zag van Kayla Shevonne moest ik die gewoon maken, een regenboog ruffle!

Deze nail-art heeft me er weer aan herinnert dat nail-art een kwestie van doorzetten en afmaken is. Halverwege het maken van deze had ik het er bijna afgehaald, omdat het nergens op leek. Voor ik een topcoat erover deed zag het nog steeds niet uit. Echt, wat kan een topcoat wonderen verrichten over nail-arts. Het was echt een bobbelig rommeltje, het eerste wat je opviel waren de verschillen in breedte van de kleuren. Dat was ook wel tricky, er rekening mee houden dat alle kleurtjes ongeveer even ver van elkaar zitten.

Ruffle mani’s zijn best makkelijk om te maken. Je hebt alleen een dotting tool (of iets wat daarop lijkt) nodig. Ik heb eerst een witte basis opgedaan, zodat de regenboog-kleuren gelijk na één stipje goed uitkomen. Bovenaan maakte ik met het kwastje van de nagellak een roze randje en erna heb ik rijtje voor rijtje eronder gestippeld. Het duurt even, maar verder is het goed te doen!

Heb jij al eens een ruffle mani gemaakt?

Liefs, Maud

52 Reacties op NOTD: Rainbow Ruffle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.