NOTD: Queen to King

Morgen is het zover! De laatste Koninginnedag voorlopig en de troonswisseling. Ik vind ons Koningshuis mooi, maar oranje ga ik er niet door dragen. Meestal dan! Dit jaar vind ik toch erg bijzonder, op zijn minst oranje nagels met een simpele nail-art waard!

Met rhinestones probeerde ik twee kroontjes te maken, een Koningskroon en Koninginnekroon. Als ik met rhinestones te werk ga leg ik die voor ze op mijn nagels gaan alvast in de vormpjes. Op ze zien of mijn idee ergens op lijkt en of het op mijn nagels past. Toen ik deze eenmaal op mijn nagels had vond ik het wat kaal. Ik besloot de Koningskroon verder te versieren met rode mini beads. Had ik die ook maar vooraf klaar gelegd, had ik geweten dat ik er niet genoeg had om de kroon mee te vullen én omlijnen, haha!

m

Ik ben niet super tevreden erover, de kroontjes zijn van een afstandje niet ze duidelijk. Toch vind ik ze leuk hoor! Gouden kroontjes, over oranje nagels met een gouden shimmer. Dit lakje is van de Catrice Upper Wildside LE, helaas niet meer verkrijgbaar. Wel heel geschikt voor de nationale feesten!

Doe jij iets speciaals voor morgen? Ga jij alles wat oranje is uit de kast halen of houd je het subtiel?

Liefs, Maud

28 Reacties op NOTD: Queen to King

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.