NOTD: Purple Galaxies

Galaxy nagels heb ik al vaak gemaakt. Ik vind het heel gaaf uitzien en ze maken is best snel gedaan. Ik heb wel altijd een zwarte basis gebruikt, van de kleuren die ik erover heen deed was blauw het meest aanwezig. Tijd voor iets anders! Paars, want ook die kleur zie je veel terug in mooie galaxy prints.

Ik heb helemaal geen zwarte nagellak gebruikt, dat vond ik eerst een vereiste voor het maken van een galaxy nail-art. Een donkerpaarse basis dit keer. Je zou alle kleuren kunnen gebruiken, als de tint maar donker genoeg is om een soort diepte effect te kunnen creëren. Voorgaande keren gebruikte ik altijd nagellak met een shimmer finish voor het sponzen van de kleuren. Erna ging er een blanke topcoat over. Dit keer sponste ik alleen creme finish lakjes en gebruikte ik hier en daar een glitter topcoat als finish. I like!

De nagellak die gebruikte: Essence Nail Art Twin Thelma, Sally Hansen Good to Grape, Essence Pink Candy, Catrice (Cruise Couture LE) Feel the Yacht Beat, Essie Blanc, Catrice (Million Styles LE) Have An Ice Day.

Welke kleuren gebruik jij voor galaxy nails?

Liefs, Maud

37 Reacties op NOTD: Purple Galaxies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.