NOTD: Proud Leo

De afgelopen tijd ben ik weer wat meer bezig met nail-art. Ik ben flink veel verleerd en vaak mislukken mijn pogingen dan ook. Ik heb zo vaak geprobeerd een luipaard printje te maken, maar steeds leek het helemaal nergens op. Goed, deze lukte wel en ik ben er nog best trots op ook!

Random vlekjes met een randje waren het, de luipaardprintjes die ik de afgelopen weken op mijn nagels maakte. Ik bedacht me dat het niet inkleuren van de vlekjes misschien kon helpen. Dan zou het printje wel wat saai worden.. en toen kwam het regenboog idee! Het zal vast eerder zijn gedaan, maar ik vond het toch een geniaal plan. Het pakte ook nog eens veel leuker uit dan ik had verwacht.

De gebruikte lakjes: Catrice Bright, Brighter & Brightest | Catrice Orange-Utan | P2 Summer To Go | P2 Artful | P2 Unforgettable | P2 Eternal

Liefs, Maud

41 Reacties op NOTD: Proud Leo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorie├źn

Copyright ┬ę 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.