NOTD: Pastel gradient

Eigenlijk had ik hartstikke graag een leuke Koninginnedag nail-art willen maken. Maar helaas ontbrak een geschikt oranje lakje in mijn stash. Het is ook gewoon een kleur die ik nooit zo als nagellak zou dragen. In plaats daarvan maakte ik een gradient effect met pastel-kleurtjes. Dat paste wel heel goed bij het mooie lente weer hier!

Ik gebruikte Essie French Affair en Hello Kitty Banana Cream. Als eerst de lichtgele over mijn hele nagels en vervolgens met roze vanaf de nagelrand sponzen. French Affair van Essie dekt niet gelijk na één laagje, juist daardoor is deze ideaal om mee te sponzen. Het kan er wat vlekkerig uitzien, maar met een topcoat erover valt dat al een stuk minder op!

Ik vind het resultaat heel leuk! Twee lieflijke kleurtjes die mooi in elkaar overlopen, mede dankzij de nagellak waarmee het makkelijk gaat. Jammer dat mijn nagels niet echt bij het thema van vandaag passen. Maar ze gaan goed samen met lekker lenteweer, hopen dat dat zo blijft!

Ga jij vandaag iets doen om Koninginnedag te vieren?

Liefs, Maud

48 Reacties op NOTD: Pastel gradient

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.