NOTD: Lets Skip Spring

Het zou deze week weer eventjes mooier weer worden. Jeetje wat was ik daar aan toe! Jammer dat het maar van korte duur zal zijn. Toch kreeg ik dankzij de zon gelijk zin in vrolijke nagellak. Ik maakte een gradient met roze en lichtblauw, zo goed als gejat van deze foto (waar ik nergens de bron van kan vinden). Eentje die ik altijd voorbij zag komen als ik op google zocht voor gradient inspiratie. Ik vind deze zo zomers!

Ik vind het een geweldige combinatie! Zoals veel gradients doet ook deze mij aan een cocktail denken, wat mij weer gelijk aan zomer doet denken. Mooier weer is altijd prima, maar van mij hoeft die lente niet eens zo. Laat de zomer maar zo snel mogelijk komen! Ik had al lang geen gradient meer gemaakt, maar het kleurverloop vind ik aardig gelukt. Het schoonmaken van de nagelriemen wou niet zo, dat blijft een lastig klusje.

De nagellak die ik gebruikte: China Glaze Aquedelic, MAX striper in Paris Pink en Catrice Will You Berry Me. Ik vergat de witte nagellak die ik als basis gebruikte op deze foto te zetten, dat was Snow Motion van Catrice.

Liefs, Maud

49 Reacties op NOTD: Lets Skip Spring

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.