NOTD: Dark Glitzy Gradient

Gradients blijf ik te gek vinden! Ze maken is ook nog vrij makkelijk, jammer dat ik altijd mijn halve vinger mee’spons’ en erna een halfuur kan boenen. Ik wou al lang een gradient maken met donkere, glitter nagellak. Het duurde even voordat ik de tijd en moed had om het eens te proberen.

Het is te bizar hoe moeiteloos glitter en shimmer lakken mooi in elkaar overlopen. Volgens mij heb ik per nagel het sponsje er drie of vier keer opgedrukt! Binnen no-time zat het goed, maar uiteraard ook weer over mijn vinger. Het was het waard, ik vind de kleuren mooi bij elkaar staan en ben zo blij met het kleurverloop. Deze combi moet ik onthouden! Ondanks dat donkere kleuren vind ik het nog best zomers ook. Beide kleuren komen sowieso het mooist uit in zonlicht. En het doet me een beetje denken aan cocktails, maar dat heb ik met veel gradients.

China Glaze – Draped in Velvet, Orly – Lunar Eclipse

Liefs, Maud

35 Reacties op NOTD: Dark Glitzy Gradient

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.