NOTD: Christmas Stars

Ik ben gek op kerst nail-arts! De schattige nail-arts met figuurtjes vind ik geweldig, maar vooral om vooraf mee in de kerst mood te komen. Als het zover is draag ik liever iets wat beter past bij de mooi kerstjurkjes. Iets chiquer. Ik zag een tijdje geleden ergens een nail-art met gouden sterren op een witte achtergrond, vergeten waar. Dat vond ik zo mooi en kerstig, die moest ik namaken!

Sterren maken door lijntjes te trekken is een simpel, je hebt alleen een dun kwastje nodig. Ik begin met een verticale streep, erna een horizontale erdoor heen en dan nog twee diagonale. Ik heb ze niet helemaal rond gemaakt, de verticale lijn probeerde ik steeds iets langer te maken. Ik weet niet, zo vind ik het meer op kerststerren lijken. Grote, lege stukken vulde ik nog op met wat stipjes. Heel snel en simpel!

Ik vind de nail-art leuk uitzien! De sterretjes hoeven niet heel strak te zijn om er van een afstandje mooi uit zien. Het staat  feestelijk en het past ook nog goed bij mijn witte kerstjurkje.

Wat ga jij met kerstmis op je nagels dragen?

Liefs, Maud

49 Reacties op NOTD: Christmas Stars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.