NOTD: Cherry Blossom

Het lenteweer lijkt moeizaam op gang te komen.. net zoals deze nail-art niet helemaal lijkt op het idee wat ik had. Ik had zin in een bloemige nail-art en koos voor cherry blossom. Ik wil altijd nog eens de versie met takjes proberen, maar het leek me leuk om ze meer ‘close-up’ te maken.

Als je kersenbloesem van dichtbij bekijkt valt het goed op dat het midden van de bloemetjes donkerder is dan de rest en dat er sprietjes met bolletjes uitsteken (en dat heeft vast een naam). Het donkere midden nabootsen ging nog wel goed, maar sprietjes met bolletjes.. dat lukte iets minder goed.

Ik gebruikt Ahoy van Essence, French Affair van Essie, Mission Lilac van Catrice, P2 Eternal, een topcoat van Essence en een dotting tool. Op de witte basis maakte ik met het mini Essie lakje (wat hiervoor een handig klein kwastje heeft) de bloesemblaadjes. Met donkerroze en zwart zette ik in het midden wat stipjes. Op mijn pinknagels probeerde ik nog sprietjes erbij te maken, in plaats van alleen wat bolletjes, maar ik hield het fijn op die ene nagel.

Niet de meest geslaagde nail-art vind ik zelf. Het ziet er wel vrolijk uit, van een afstandje vind ik het nog best mooi. Ik vind de nagels met meerdere bloemetjes erop iets beter gelukt dan die met maar eentje. Ik denk dat ik beter eens kersenbloesem aan takjes kan proberen te maken, dan maken de details in de bloemetjes iets minder uit.

Wat vind jij van deze nail-art?

Liefs, Maud

58 Reacties op NOTD: Cherry Blossom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.