NOTD: Blue Butterfly nail art

Het lente weer is alweer wat afgezwakt, maar gisteren kwam toch de zon weer even door. Ik had gelijk zin in een vrolijke nail-art. Ik koos voor het vlinder-vleugel ontwerp, die wou ik al heel lang eens proberen. Vlindertjes passen natuurlijk goed bij het voorjaar, en de nail-arts die ik ervan heb gezien vind ik altijd heel mooi.

Even een snel stap-voor-stap voorbeeld. Ik koos Choose Me van Essence als basis. Met Can’t Cheat On Me (ook van Essence) sponste ik linksboven op de nagels een stukje. Met Blue’s Brother Vol. ll van Catrice deed ik dat rechtsonder op de nagel. Met een striper maakte ik een zwarte rand langs de bovenkant, rechterkant en onderkant van de nagel. Vanuit de bovenste rand een diagonale lijn richting de ‘rand-loze’ kant. Vanaf die lijn maak ik weer diagonale lijnen over de hele nagel. De aansluiting van die lijnen bij de onderste rand rond ik een beetje af. Als laatst nog wat witte stipjes op de onderste rand, et voilà! Vlinder-vleugel-nagels!

Ik vind het resultaat erg leuk! En het was echt heel makkelijk om te maken. Als je een zwarte striper bezit al helemaal, hophop wat lijntjes, stipjes erop. De extra kleuren op de basis sponzen hoeft natuurlijk niet, maar ik vind dit wel een mooier effect geven. En het hoeft niet zo’n perfecte kleurverloop te zijn omdat er nog een patroontje overkomt.

Wat vind jij van zo’n vlinder-vleugel nail-art?

Liefs, Maud

60 Reacties op NOTD: Blue Butterfly nail art

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.