Nieuwe lay-out!

Ein-de-lijk, een nieuwe lay-out! Ik wou al ontzettend lang een nieuwe maken, maar het kwam er maar niet van. Ik zelf vind het erg fijn om weer tegen iets nieuws aan te kijken. Al wil ik wel nog wat kleine aanpassingen maken, zo staat er net iets te veel tekst in ‘all caps’ (zoals bij het typen van een comment) en is de sidebar wat leeg. Daar ga ik morgen nog even naar kijken. Voor nu ben ik al lang blij dat het proces van lay-out switchen goed is gegaan.

Als je nog tips hebt, of op foutjes stuit, ik hoor het graag!
Liefs, Maud

40 Reacties op Nieuwe lay-out!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorie├źn

Copyright ┬ę 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.