Nieuw: Reisaccessoires‏ van Kruidvat

Over een drie weken kan ik mijn koffer weer gaan pakken voor de rondreis van dit jaar. Uitkiezen wat meegaat is niet altijd makkelijk, maar de voorpret (en wat gezonde spanningen) beginnen dan echt! Kruidvat komt vlak voor de zomervakantie met een tijdelijke collectie van reisaccessoires. Allerlei spullen die handig en makkelijk zijn voor mee op vakantie te nemen, met toffe zebra-printjes!

De bovenste twee foto’s zijn genomen op het Kruidvat persevent begin maart, hier zie je de spulletjes in de zwarte-witte print, maar ook in de roze en blauwe. Alles is dus in deze drie kleuren verkrijgbaar, hieronder zie je alleen de zwart-witte varianten ervan. Ik vind dit echt een heel leuk idee van Kruidvat. De meeste reisspullen zien er maar saai uit en zijn ook nog eens erg prijzig. De lijn van Kruidvat ziet er niet heel luxe uit, maar is tenminste niet saai. Leuke printjes en leuke prijsjes!

Zelf comfortabel op de plek van bestemming komen is wel zo fijn! Tijdens lange vluchten kunnen een nekkussen (€2,99), slaapmasker (€2,49) en oordopjes (€1,99) goed van pas komen. Geen last van lawaai, licht en de keiharde rugleuning.

Dat je spullen veilig zijn tijdens het reizen is minstens zo belangrijk. Ik ga mijn lelijke blauwe label in elk geval vervangen door zo’n leuke met zebra-print (€1,99). Als je koffer of tas zelf geen goed slot hebben is een kofferslot met sleutel of een combinatieslot erg handig (beide €2,49). Een kofferiem (€3,99) is ook fijn als je bagage iets minder stevig is, ‘helaas’ heeft mijn roze gevaarte geen extra steun nodig.

En dan nog een paar handige spulletjes. Een paspoorthoes met wat extra vakjes voor pasjes en geld (€2,49), een waterdicht strandtasje (€2,99) en een setje reisflesjes in een toilettasje (€1,99)

Zelf ga ik het kofferlabel en de reisflesjes eens bekijken, zoiets is altijd handig. Volgens mij is het tasje waarin de reisflesjes zitten een ziplock-tasje, eentje die mee mag in de handbagage met daarin vloeibare producten (al verschilt wat wel en niet mag ook per land, vliegmaatschappij en zelfs per vliegveldmedewerker). De lijn zal vanaf morgen, 12 juni, verkrijgbaar zijn bij Kruidvat. De collectie is maar tijdelijk, op=op, snel bij zijn dus!

Wat vind jij van deze lijn?

Liefs, Maud

29 Reacties op Nieuw: Reisaccessoires‏ van Kruidvat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.