New in: eBay goodies

Rondneuzen op eBay is sowieso geweldig en al helemaal als je een Paypal saldo hebt wat je als sneeuw voor de zon wilt zien verdwijnen. Een tijdje terug had ik iets besteld wat niet meer leverbaar was, zodoende kreeg ik het geld terug gestort op Paypal. Ik weet niet eens of ik het had kunnen terugboeken naar mijn bankrekening, maar dat deed er ook niet toe, ik wilde het uitgeven. En heel veel kleine dingen zijn soms zelfs leuker dan één groot, duur ding. Daar is eBay echt ideaal voor.

Als eerst ging ik kettingen bekijken, qua sieraden draag ik dat het snelst. De linker ketting vind ik het leukst, ook in het echt het mooist. Deze was $0,78 bij deze verkoper. Het olifantje vind ik ook tof, die is een stukje groter dan ik had verwacht. $1,21 bij deze verkoper. Over de rechtse ketting heb ik even getwijfeld, maar voor $1,03 vind ik hem leuk genoeg (bij deze verkoper).

Ik ben een beetje late to the party, wat kleine ringetjes betreft. Maar ondanks dat de trend alweer bijna voorbij is vind ik ze wel heel gaaf! En zo kocht ik nog wat meer ringen. De verkopers van de twee linkse weet ik niet meer, maar ik beide waren ongeveer $0,70. Het middelste setje (ook op de foto hieronder te zien) kost $0,80 bij deze verkoper. Het rechtse setje kost $1 bij deze verkoper, de kleurtjes en prints van dit setje vind ik het leukst, maar de kwaliteit is wel het minst. Ze zijn in het echt een stuk minder mooi dan op de foto’s op internet.

De kleine ringetjes van dit setje vind ik heel erg leuk, maar de iets grotere zijn minder mooi afgewerkt.

Ik wilde een toffe sleutelhanger en eindigde bij dit kleine kompas, het werkt nog ook! Ik kan de verkoper waar ik hem kocht niet meer vinden, maar ze zijn niet zeldzaam op eBay en kosten ongeveer $1,10. Een schattig bagagelabel vond ik ook niet compleet overbodig. Hij zag er wel een beetje smoezelig uit toen ik hem ontving, maar goed, hij zal toch niet mooi blijven en hij matcht wel leuk met m’n roze koffer. Voor $1,14 gekocht bij deze verkoper.

Tussen tientallen oninteressante rhinestones kwam ik deze spikes tegen! Ze lijken me heel gaaf om een nail-art mee te maken. Wel onhandig, maar ach, voor het geval ik er kwijt ga raken (vast wel) kocht ik twee setjes. Er zitten tien spikes in een setje van $1,56, gekocht bij deze verkoper.

Deze kabel vond ik een geniale aankoop, hij is lichtroze en drie meter lang! Vrijheid! Vooral voor de iPad leek me dit handig. Maar zoals je misschien wel kunt raden werkt dat dan net niet. M’n iPhone laadt hij wel op, gelukkig! Gekocht voor $1,67 bij deze verkoper.

Ineens zat ik stickers en notitieblokjes te bekijken. Waar ik ze voor nodig heb? No good reason. Ik vond ze super schattig! De linkse setjes leken me leek om m’n travel journal mee te decoreren. Ze kosten alle drie $0,79 bij deze verkoper.

Sokjes met cartoony versies van Disney Prinsessen? Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Ik vind ze zó schattig! Er zijn nog een aantal varianten, ik vond Sneeuwwitje, Ariel en Jasmine het leukst, ook het best herkenbaar trouwens. De kwaliteit valt me reuze mee, ik had het slechter verwacht. Ze kosten $1,12 per paar bij deze verkoper.

Dit panda etuitje zag ik een tijd terug bij Marjolean voorbij komen. Wederom een schattig ding en ik vind dat ik nooit te veel etuitjes en toilettasjes kan hebben, zodra ik op vakantie ga heb ik ze allemaal nodig. Deze kost $1,53 bij deze verkoper.

Heb jij onlangs nog iets leuks op eBay/internet gekocht?

Liefs, Maud

19 Reacties op New in: eBay goodies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.