Nail art: Under water

De wereld onder water vind ik prachtig en fascinerend, maar tegelijk ook een beetje akelig. Maar vandaag negeer ik die akelige (glibberige-vis-zwemt-langs-benen) kant even, want er is ook zoveel moois te vinden onder de zeespiegel. Ik ben echt verliefd op koraalriffen en grappige zeediertjes zoals -raad es?- zeepaardjes!

Ik gebruikte Sleepy (Essence Snow White LE), White Hype (Essence Black & White), Halley’s Comet van Orly, Back to Black van Essence en een dotting tool en nail-art kwastje.

De eerste stap is gelijk het meeste priegel-werk en het lastigst uit te leggen vind ik. Het lijfje van het zeepaardje. Ik begon zelf in het midden met het buikje en maakte daarna het hoofdje en de staart eraan. Gewoon even goed bekijken hoe die vormen lopen en niet te kritisch zijn op het resultaat ;) Met een dotting tool maakte ik witte stipjes langs de hele rug en hier en daar maakte ik nog een vage witte veeg over het lijfje, voor wat meer diepte. Met de mintkleur ging ik er weer overheen. Precies hetzelfde deed ik met de luchtbelletjes ernaast.

Als je geen super realistisch zeepaardje wilt maken, dan is deze nail-art goed te doen. Ik maakte maar op twee nagels het zeepaardje, dus zoveel tijd kostte het niet. Ik vind het resultaat erg leuk. De basiskleur doet mij ook al erg aan de zee (en zomer!) denken. Choose Me van Essence is trouwens een goede dupe voor deze kleur!

Wat vind jij van deze nail-art?

Liefs, Maud

40 Reacties op Nail art: Under water

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.