Nail art: Sunset on Clichebeach

Het ultieme zomerse plaatje: een schitterende zonsondergang met silhouetten van palmen erbij. Hallo paradijs! Op bijna alle (sub)tropische bestemmingen vind je wel een ansichtkaart waarop het prachtige tafereel is afgebeeld. Het is niets origineels meer, maar toch blijf ik het mooi vinden. Ook de hoeveelheid google zoekresultaten liegen er niet om als je ‘sunset nail art’ intikt. Ik wou zelf ook graag eens zo’n typische nail-art maken van een rode zonsondergang met een palmpje erbij.

Ik gebruikte een oranje lakje van P2, Happy van de Essence Snow White LE, Abloom van de Catrice Coolibri LE, Back to Black van Essence, een nail-art kwastje en (vergeten op de foto) een sponsje.

Op een gele basis ‘spons’ ik de zonsondergang kleuren, als eerst met oranje vanaf de nagelriemen tot iets over het midden.  Dan met rood vanaf de nagelriem tot iets voor het midden van de nagel. Ik gebruik hiervoor een verknipt (maar schoon!) schuursponsje. De stam van de palm trok ik vanaf de nagelrand naar boven, tot iets over de helft. Nog wat van de lange bladeren eraan en klaar is ‘ie! Erg snel en simpel om te maken!

Het resultaat op mijn nagels is niet heel strak en flawless geworden. Maar ik vind het er toch zomers en tropisch uitzien, dat is voor mij genoeg om blij van te worden. Ik ben gek op de zomer en hoop dat ik tijdens mijn vakantie ook nog wat van die schitterende zonsondergangen zie aan het strand.

Wat vind jij van zo’n sunset nail-art?

Liefs, Maud

49 Reacties op Nail art: Sunset on Clichebeach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.