Nail art: Sponged hipster aztec

Een aztec nail-art maken is heel veel priegelwerk als je het freehand doet, mij kost het in elk geval veel tijd. Een aztec print maken met behulp van plakband en een spons is veel makkelijker. Dat leek me het proberen waard! Op de nagel van mijn ringvinger wilde ik iets anders, een accentnagel. Ik maakte een driehoekje, beetje hipster’ish, maar ik vind het wel leuk ertussen staan.

Als ik de nail-art nu nog eens opnieuw zou maken, zou ik zeker het één en ander anders doen. Iets meer aztec-achtige figuren en die blauwe kleur op alle nagels duidelijker naar voren laten komen. De nagel van mijn wijsvinger vind ik het mooist geworden, daarop zijn de kleuren het beste te onderscheiden en er zit duidelijk meer blauw op.

De lakjes die ik gebruikte: Blanc en Lapiz of Luxury van Essie, Miss Lavender van de Essence Show Yout Feet lijn en Sweets For My Sweets van Catrice. Een stelletje golden oldies bij elkaar!

Liefs, Maud

24 Reacties op Nail art: Sponged hipster aztec

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.