Nail art: Sailing Roses

Een sailor theme vind ik leuk, doet me denken aan de zee en daar ben ik nou eenmaal gek op. Deze nail-art gaf me zo’n ‘zet me alsjeblieft op een boot’ gevoel. Het was leuk om weer eens roosjes te maken, ze zijn erg makkelijk en snel gemaakt en ik vind ze zo leuk uitzien. De streepjes maken ging weer niet helemaal zoals ik had gehoopt..

Ik had mijn nagels de avond van te voren al wit gelakt en ging de dag erna met matte plakband aan de slag. Ik knipte het in dunne reepjes, plakte ze op, lakte een laagje donkerblauw erover, wilde ze eraf halen.. en toen scheurden negen van de tien reepjes plakband halverwege mijn nagel. Grmbl. Sommige kreeg ik nog met een pincet los gefriemeld, andere stukjes wilden er niet meer vanaf en heb ik met een witte striper opnieuw gelakt. Toen pas kwam het idee om iets over de lelijkere streepjes te maken. Roosjes! Een dikke roze stip, met een donkerdere roze lak erdoor heen, groene blaadjes ernaast en done!

De gebruikte lakjes: Blanc en Lovie Dovie van Essie, Scandal en Artful van P2, My boyfriend’s Jeans van een oude Essence LE.

Wat vind jij van deze nail-art?

Liefs, Maud

36 Reacties op Nail art: Sailing Roses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.