Nail art: Gloomy Gradient Rainbow

Het lenteweer is ineens flink ingekakt. Hoewel het in Limburg nog best meevalt denk ik. Regen en dan weer zonneschijn. Regenbogen dus! Ik heb lang geleden eens een soort gelijke nail art gemaakt, hier te zien en in de zijbalk rechts. Die nail art heb gebruikt voor het kopje ‘nail art’! Deze is een stuk minder opvallend en fel. Meer lente, wat voor mij net iets minder vrolijk dan de zomer betekent.

Een soort skittle gradient, op elke nagel zitten twee verschillende lakjes. Op de nagel van mijn wijsvinger (de roze) valt dit helaas het minst. Ik was heel tevreden met dit resultaat! Ook nam ik me voor het eerst de moeite om mijn vingertoppen en nagelriemen af te plakken, dat was het toch wel waard, de restjes schoonmaken was zo gedaan.

De gebruikte lakjes: Essence Show Your Feet lijn 16 miss lavender en 14 pop pastel blue, Catrice Am I Blue Or Am I Green? en Easy Peasy Lemon Squeezy, Hello Kitty Banana Cream, Catrice Salmon & Garfunkel, Rimmel 247 Isn’t She Precious?, Catrice Sweets For My Sweets. Veel Essence en Catrice! Daar heb ik blijkbaar de meeste pastelkleurtjes van.

Liefs, Maud

50 Reacties op Nail art: Gloomy Gradient Rainbow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.