Nail art: Disney Princesses

Disney fan ben ik al zo lang ik me kan herinneren. De klassiekers blijf ik geweldig vinden, de nieuwe films vind ik bijna allemaal leuk en ik moet ooit nog eens alle Disneyland’s af reizen en naar Disneyworld. Het liefst vaker dan één keer als het kan. De schattige accessoires dacht ik ontgroeit te zijn, maar toen ik op Pinterest een aantal nail-arts tegenkwam, van cartoony Disney figuren, was ik om. Dit was te schattig om niet zelf te proberen!

Bron 1 & Bron 2

Toen ik eenmaal de juiste zoekterm door had kwam ik er tientallen tegen, maar deze gebruikte ik het meest als voorbeeld. De oogjes vind ik zo leuk gedaan bij deze twee.

Er zijn veel meer dan vijf Disney prinsessen, maar ik ging voor Ariel, Yasmin, Assepoester, Sneeuwwitje en Belle. Met enkel oogjes en een stukje haar zijn ze al herkenbaar genoeg. Zelfs Kenny herkende er “Disney…?” in. Deze nail-art vond ik voor het grootste deel heel makkelijk om te maken, alleen de wenkbrauwen van de prinsesjes. Ahh, wat lastig om twee mini boogjes mooi gelijk te krijgen! Al zie je alleen close-up vanuit een bepaalde hoek dat Yasmin en Sneeuwwitje chagrijnig kijken :)

De lakjes die ik gebruikte. Het valt me trouwens nog best, ik vraag me af of ik één (of meerdere) vergeten ben op deze foto te zetten. Hier staan in elk geval: Forever Mine uit de super oude Essence Demin Wanted LE. Een Essence Nude Glam lakje uit de oude lijn in Toffee to go. Essie Blanc en Lapiz of Luxury. Een Sephore Hello Kitty lakje in Banana Cream. Summer To Go en Eternal van P2. Dulce & Havana van Catrice en Abloom uit de Coolibri LE.

Liefs, Maud

26 Reacties op Nail art: Disney Princesses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.