Nail art: Chevron

Deze week slaagde mijn zoektocht naar een kartelschaar, wat voor mij betekende dat ik verder kon met tape mani’s oefenen. Thuis kwam ik erachter dat ik de meest nutteloze schaar ooit heb gekocht. Ik kan er niet eens een zigzag’je mee knippen in papier, laat staan plakband. Het mocht de pret niet drukken en ik ging zelf hoekje voor hoekje een zigzag patroontje knippen.

Het resultaat is niet geweldig, maar heel ontevreden ben ik ook niet. Tape mani’s vind ik best lastig, maar het lukt steeds beter. Al denk ik wel dat een goed werkende kartelschaar voor een eh.. mooier parallel lopend zigzag’je had kunnen zorgen. Zoiets. Mijn moeder vertelde me dat zo’n plastic kinderknutselschaartje sowieso rommel was en ze kon misschien een metalen kartelschaar regelen. Mama’s zijn er om op hun woord te geloven, dus ik ga ervan uit dat het daarmee stukken beter zal lukken! Ik kan niet wachten om het te proberen, ik vind de chevron print zo leuk.

De nagellak die ik gebruikte: Blanc van Essie, Funky Babe en Eternal van P2 en de topcoat van de Essence Vintage District LE. En natuurlijk nog plakband en een klein schaartje.

Liefs, Maud

27 Reacties op Nail art: Chevron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.