Nail art: Aztec Easter

Aztec prints zijn al lang niet meer zo in, toch begin ik ze nu steeds leuker te vinden! Op mijn nagels heb ik zelden een aztec print proberen te maken, zoveel rechte lijnen, waar ik zo vreselijk slecht ik in ben. Tegelijk maakt dat het wel de ideale soort nail art om dit mee te oefenen. Ze lijken een beetje op paaseitjes, wat niet per se de bedoeling was, wel heel leuk omdat het ook Pasen is!

Op paaseitje zulke priegelwerkjes maken ging me volgens mij als kind beter af dan hoe het nu op mijn nagels lukt. Maar ik vind ze alsnog leuk gelukt, het staat zo vrolijk met al die kleurtjes. Van de gebruikte lakjes ga ik even geen opsomming maken, een shitload, zoveel ongeveer. Het kriebelt om veel vaker aztec nail-arts te gaan maken, er zijn zo eindeloos veel opties met zoveel leuke kleuren.

Vrolijk Pasen allemaal!

Liefs, Maud

26 Reacties op Nail art: Aztec Easter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorie├źn

Copyright ┬ę 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.