Mijn favorieten producten van 2014

De laatste dag van het jaar, 2014 zit er bijna op en dat is altijd een leuk moment om terug te blikken. Bedenken wat mijn favorieten producten waren is iets wat ik nu een paar jaar doe, dankzij het beautybloggen natuurlijk! Ik vind erg leuk om met deze gedachte mijn stash door te spitten en de artikelen op mijn blog van het afgelopen jaar te bekijken. Hier zijn mijn favorieten producten van 2014 op een rijtje!

De Lock-it Tattoo Concealer van Kat Von D is absoluut mijn favoriete nieuwe product, sinds ik dit pareltje in mijn bezit heb ben ik er dolgelukkig mee. De best dekkende concealer die ik ooit heb gehad, die ook nog lang mooi blijft zitten ook! De nieuwe foundation van Catrice, de Velvet Finish, heb ik het afgelopen jaar het meest gebruikt. Voor mijn droge huid heeft hij een perfecte finish.

Geen producten die ik sinds dit jaar pas ken, maar wel twee onverslaanbare favorieten. Urban Decay Primer Potions, de originele en Eden variant, de originele gebruik ik het meest, maar wanneer ik al weet dat ik met name matte oogschaduw ga gebruiken ga ik voor Eden.

Mijn favorieten eyeliners en wenkbrauwproduct. En ik zie nu pas dat ik één favorieten ben vergeten, die jullie wel bij bijna al mijn looks zien langskomen. De 24/7 Glide On van Urban Decay, mijn meest gebruikte zwarte oogpotlood. Al is de Rimmel ScandalEyes een goede concurrent, deze gebruik ik nog niet zo lang, maar ik ben er heel tevreden over. De Essence Liquid Ink eyeliner blijf ik super vinden, dit is ondertussen mijn derde of vierde flesje. Wanneer ik lui ben grijp naar de Maybelline Master Precise eyelinerpen.

In het begin van 2014 heb ik een aardig aantal wenkbrauwkitjes geprobeerd, maar uiteindelijk is dit kleine poedertje van Artdeco mijn favoriete wenkbrauwproduct geworden. Hij is zelfs al bijna aan vervanging toe!

Qua oogschaduw vond ik het een moeilijke keuze, ik probeer zoveel mogelijk af te wisselen tussen al mijn palettes. Het Kat Von D True Romance palette in Beethoven en het Alverde 37 Chocolate palette zijn twee nieuwe favorieten. Door het Alverde palette was ik echt blij verrast en op een True Romance palette zat ik al jaren te azen.

Dit jaar heb ik net iets vaker lipproducten gedragen, ik begin er steeds meer van te houden. Mijn twee meest gedragen lipsticks kocht ik rond dezelfde tijd, ze zijn dan ook samen in één artikel terecht gekomen. Exotic Pink van Alverde en MATTracttion van Catrice. Een zachte roze kleur en knalrood. Mijn favoriete ‘my lips but better’ kleur van dit jaar is een Twistable Intense Lip Color van New York Color, in de kleur Riverside Rose.

Als laatst mijn favoriete geurtje van het afgelopen jaar. Je zou het wellicht niet zeggen, maar goed, ik ben er vrij zuinig mee. Candy van Prada. Een warme, zoete geur die ik vorig jaar voor kerst kreeg. Ik ben er gek op, gelukkig kan ‘ie 2015 vast ook nog helemaal meemaken!

Wat zijn jouw favorieten producten van het afgelopen jaar? En natuurlijk alvast..

Happy new year everyone!

11 Reacties op Mijn favorieten producten van 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.