Mee in mijn toilettas – Zuid Afrika

Het is de afgelopen tijd ietsje rustiger op Beauty Before Breakfast. Dat komt doordat ik helaas niet voor elke dag dat ik weg ben een artikel heb kunnen inplannen. Zoals ik in het vorige artikel al zei zit ik momenteel in Zuid Afrika. Niet voor lang meer helaas. Het leek me leuk om weer eens te laten zien wat ik meenam in mijn toilettas. Jep, eenvoud, één toilettas.

Ik heb ook de vrij bekende Etos toilettas, de koraalroze waar je tientallen producten in kwijt kan. Het was eigenlijk de bedoeling dat ik ‘light’ zou reizen dit keer, zeker qua cosmetica. Maar als mijn toilettas pas half vol is, blijf ik er lekker producten bij proppen. Het is niet de enige toilettas die ik meeneem, dat toch weer net niet, maar hier kom ik wel bijna al mijn cosmetica in kwijt. Ik heb nog twee andere voor doucheproducten en andere (saaie) verzorgingsproducten. Die laat ik niet zien, zo boeiend is het niet. Wat ik hierin allemaal mee heb leek me wel leuk om te laten zien, het is ook al meer dan genoeg trouwens, haha! Hierboven zie je dat ik een hoop kwasten mee heb, daarnaast zitten mijn crèmes, make-up remover, fixing spray en kwastenreiniger.

Gezichtsmake-up, allemaal van Catrice en Essence. Ik vond het wel leuk om te merken dat ik mijn budgetfoundations en concealers nog het fijnst vind. De Camouflage Cream en Photo Finish foundation van Catrice voor als ik echt afschuwelijke wallen en onzuiverheden heb. De BB Allround foundation van Catrice en Essence Stay All Day concealer voor als mijn huid zich normaal gedraagt. Essence (50’s Girls Reloaded LE) translucent powder om de boel mee af te poederen.

Ik vind zelf dat ik me in heb gehouden met oogmake-up. Prime, liquid liner, mascara, eyelinerpen en een wit en zwart oogpotlood. Wat mij betreft de essentials.

Weinig lipproducten, maar die gebruik ik dan ook erg weinig op vakantie. Vaseline Rose, voor het geval mijn lippen uitdrogen. Het is in Zuid Afrika immers winter nu. MAC Plumful voor als ik toch een kleurtje wil en een lipbalm van de Catrice Coolibri LE voor een beetje glans en verzorging.

Ah, poederproducten, kiezen wat daarvan meegaat vind ik altijd lastig. Ik wil veel keuze hebben, maar niet teveel producten mee. Ik koos voor oogschaduw het Too Faced Natural Eye palette en het Sleek Curaçao palette. Zo heb ik keuze zat uit natuurlijke kleuren en fellere kleuren. Het Sleek Blush By 3 in Pumkin gaat haast standaard mee, drie compleet verschillende blushes in één, super handig! De Essence shimmer powder van de Ticket to Paradise LE mocht ook mee, thuis was hij ook al in mijn everyday-bakje terecht gekomen.

Wat overige tools. Een wimperkruller, pincet, slijper, (neppe) beautyblender, Too Faced Travel Kabuki en een velletje met wenkbrauw-wax-strips. Dat laatste vond ik wel slim van mezelf, gaat tien keer sneller dan mijn wenkbrauwen bijwerken met een pincet. Al moet die ook mee.

Twee parfums: Karma van Lush en Musk van Jovan. Zware geuren, omdat ik denk dat malariamuggen dat minder aantrekkelijk vinden dan bloempjes en fruit. Not sure though..

Als laatst de nagellak die ik bij me heb en ook op heb. Bright, Brighter & Brightest van Catrice, die ik op mijn teennagels heb en Aquadelic van China Glaze, op mijn vingernagels. Twee grote favorieten! En Lemony Flutter op mijn nagelriemen een beetje mooi te houden.

Dat was het! En dit alles past prima in die ene toilettas. Dat ik er toch nog extra nodig heb vind ik best logisch, douchespullen die ik toch het liefst apart. Net als veel van die ‘lek gevaar’ producten als zonnebrand en haarserum.

Neem jij veel cosmetica mee op vakantie? Hoe verdeel jij alles en hoeveel toilettassen kost je dat?

Liefs, Maud

32 Reacties op Mee in mijn toilettas – Zuid Afrika

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.