Maybelline One By One Volum’ Express mascara

Een nieuwe mascara voor het eerst proberen blijft leuk! Met wimpers die wensen te over laten ben ik altijd heel benieuwd naar hoe een mascara ze kan omtoveren. Deze week en volgende week (t/m 9 september) kosten alle Maybelline mascara’s bij Kruidvat €10, een mooi moment om de One By One Volum’ Express mascara te laten zien, die ik de afgelopen week heb getest.

De Maybelline One By One Volum’ Express in Satin Black, een hele mond vol! De koraalroze huls met een printje van zwart kant vind ik heel leuk uitzien, lekker vrolijk en girly! Er zit 10,4 ml product in. Op het kartonnetje waarin de mascara zit staat nog een hoop informatie en een aantal beloftes. De One By One mascara heeft een apart ‘lash catcher’ borsteltje die alle wimpers moeiteloos te pakken zou krijgen. Er wordt big volume belooft, zonder klonters! De mascara is oftalmologisch getest en geschikt voor mensen met gevoelige ogen en lenzen.

Het borsteltje heeft een aparte, ovale vorm en korte, plastic stekels. De Lash Catcher! Ik ben niet kieskeurig wat mascara-borsteltjes betreft, maar toch zijn de plastic stekeltjes een favoriet. Ze werken snel en separeren mijn wimpers meestal het mooist. Met een namen als ‘One By One’ en ‘Lash Catcher’ verwacht ik dat zeker van deze mascara. Tijd voor de ‘zonder en met mascara foto’s’!

Ik ben tevreden met het resultaat. De One By One mascara geeft volume, separeert goed, verlengt redelijk, krult en maakt mijn wimpers intens zwart. Verder maakt hij mijn wimpers niet zwaarder, waardoor ze aan het eind van de dag nog mooi overeind staan. Iets meer verlengend effect had van mij gemogen, maar verder doet deze alles prima.
Het borsteltje vind ik erg fijn werken op mijn bovenste wimpers, maar voor de onderste vind ik de vorm minder prettig. Daar gebruik ik het liefst een krom, banaan-achtig borsteltje, de ovale vorm van de ‘Lash Catcher’ is daarvan het tegenovergestelde.

De Maybelline One By One mascara kost normaal gesproken €14,95, maar deze week en volgende week kosten alle Maybelline mascara’s maar €10, mooie korting dus! De Black Satin uitvoering is een limited edition, ik weet niet precies tot wanneer deze verkrijgbaar is.

Liefs, Maud

30 Reacties op Maybelline One By One Volum’ Express mascara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.