Manhattan Blogger’s Choice // Matte Lipstick in Meat Me At The District

Manhattan was vroeger volgens mij in bijna elke Kruidvat te vinden, tegenwoordig is het wat zeldzamer in Nederland. Over de grens in Duitsland vind je het in elke DM drogist. Over het algemeen trek het merk mij niet zo, maar laatst zag ik een collectie waar ik wel nieuwsgierig van werd. De Blogger’s Choice collectie, zoiets vind ik altijd leuk! Het was me niet heel duidelijk of dit nou een tijdelijke collectie was, of een nieuw deel van het vaste assortiment. Ik ga uit van een LE, ondanks dat de producten een beetje door het schap verspreid stonden in een soort look combinaties. De felroze lipstick viel het meest op en deze vond ik uiteindelijk ook het mooist van alles.

De verpakking vind ik eigenlijk maar niks. Het is niet de lelijkste lipstick huls die ik ooit heb gezien, maar hij kan zo in het rijtje van de saaiste aansluiten. De transparante dop vind ik de grootste boosdoener, hierdoor ziet de hele huls er zo goedkoop uit. Zo voelt ‘ie ook, licht en niet stevig.

De Blogger’s Choice lijn bevat meerdere lipsticks, drie als ik me niet vergis. Ik weet in elk geval dat ik naast deze kleur, 3 Meat Me At The District, nog twee rode lipsticks swatchte in de winkel, ook beide erg mooi, maar deze kleur vond ik een stuk spannender. Ik heb nog niet gek veel felroze lipproducten, zeker wat de matte varianten betreft, en deze kon ik niet weerstaan.

Zowel op de onderkant als op de zijkant zit een sticker met de naam van de kleur. Handig dat ‘ie überhaupt een naam heeft, maar ook die sticker op de dop maakt de huls er niet beter op..

..wat het wel beter maakt is die lelijke dop eraf halen en de mooie stick uitdraaien. In mijn ogen is dit een typische Barbie-roze, heel fel met een blauwe ondertoon. De stick zelf ziet er ook al vrij mat uit, geen glansje of shimmer te bekennen.

Voor de swatch op mijn arm geldt hetzelfde: geen glans, geen geglitter. Alleen een felle roze kleur die goed gepigmenteerd is! Tijdens het swatchen merkte ik wel al dat de lipstick niet bepaald zacht en creamy is, eerder hard en stroef. Dat kan de kwaliteit nog wel eens verpesten, maar het hoeft niet.

Het opbrengen van de lipstick ging gelukkig vrij makkelijk en hij voelde ook niet hard of vervelend aan op mijn lippen. Close-up lijkt hij wel niet zo heel mat, er zit toch een beetje glans in, al valt het van een afstandje iets minder op.

Ik vind het een gave kleur, hij valt behoorlijk op vergeleken met de rest van mijn lipsticks. Mede daardoor is het ook niet echt een kleur die in mijn ‘everyday bakje’ terecht zal komen. Ik ben wel erg blij met een kleur als deze in mijn stash. De kwaliteit vind ik prima, het opbrengen gaat redelijk goed en hij blijft een paar uur lang mooi zitten. Hij is op de lippen niet volledig mat, maar het komt erg dicht in de buurt.

De lipsticks van de Manhattan Blogger’s Choice collectie kosten €3,99 per stuk.

Liefs, Maud

26 Reacties op Manhattan Blogger’s Choice // Matte Lipstick in Meat Me At The District

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.