Make-up Tutorial: Starry Night

Vandaag een look met daarbij een foto-tutorial! Ik krijg vaak bij looks de vraag of ik er tutorials van wil maken, dat wil ik wel, maar ik ben er niet zo’n held in. In video’s vergeet ik uitleg te geven of praat ik steeds onduidelijker en een look en foto’s tegelijk maken blijkt teveel gemulti-task. Dan vergeet ik foto’s te maken en sla ik wat stappen over, of ik maak tientallen foto’s van het ‘eind’resultaat, zonder mascara op te hebben.. Maar ik ga ermee oefenen! Vandaag een look met flink wat glitter, het werd hoogtijd om de losse glitter die ik op Ebay bestelde eens te proberen!

Als allereerst bracht ik een primer aan, dat was Urban Decay Primer Potion, as usual! Daarna bracht ik voor alle kleuren een basis aan, in de vorm van een creamy oogpotlood. NYX Jumbo Eye Pencil in Milk in mijn binnenste ooghoeken. Op het bewegend ooglid Catrice Eyeshadow Pen uit de Coolibri LE, in de kleur Birds Flying High.

Toen nog Black Bean (NYX Jumbo Eye Pencil) in de buitenste ooghoeken en crease. Het hoeft allemaal niet zo precies, dat komt wel goed als je oogschaduw erover doet. Dat doe ik in dezelfde volgorde, van de binnenste ooghoeken naar buiten.

Zoals ik al zei, dan weer blauw en erna zwart. Die laatste vereist altijd heel wat blend-werk, gewoon geduldig doorgaan en uiteindelijke lopen de kleuren mooi in elkaar over.

Ik vergat even een paar stappen, maar het lijkt me vrij duidelijk: onder mijn ogen dezelfde oogschaduws als erboven. And.. glitter time! Ik deed een klein beetje wimperlijm op een platte kwast en depte daarmee donkerblauwe glitter over de blauwe oogschaduw.

Hetzelfde deed ik met zwarte glitters. Eigenlijk zou ik nu die stap skippen, zelf vind ik het net iets too much geworden daardoor. Wit potlood op de binnenste helft van mijn waterlijn en zwart oogpotlood op de buitenste.

Mascara, nepwimpers en klaar!

Gebruikte producten:

• Urban Decay Primer Potion
• NYX Jumbo Eye Pencil in Milk
• NYX Jumbo Eye Pencil in Black Bean
• Catrice Coolibri Le Eyeshadow Pen in Birds Flying High
• Inglot palette – Matte 318, Matte 322, AMC 61
• Losse glitters van Ebay
• Catrice Kohl Kajal in White
• Urban Decay 24/7 Glide On in Zero
• Essence I Love Extreme crazy volume mascara
• Nepwimpers van Ebay

Liefs, Maud

41 Reacties op Make-up Tutorial: Starry Night

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.