Make-up favorieten van 2013

2013 is voorbij en voor mij betekende dat onder andere dat ik mijn favorieten van 2013 bij elkaar ging zoeken. Voorgaande jaren kon ik het nooit bescheiden houden bij het uitkiezen van mijn favorieten van het hele jaar. Het is ook nogal wat! Toch lukte het dit jaar aardig, ondanks dat er genoeg moois is langsgekomen vorig jaar. Zeventien producten waar ik niet meer zonder zou willen sinds 2013!

Als eerst gezichtsmake-up, ik heb veel favorieten van Catrice op dat gebied, de BB Cream en All Matt Plus foundation heb ik meest gebruikt. In het voorjaar en de zomer de BB Cream en de All Matt Plus foundation in het najaar. Beide werken gewoon erg goed en ze zijn betaalbaar en makkelijk verkrijgbaar, erg fijn! Zo huiver ik voor de dag waarop mijn All Nighter fixing spray van Urban Decay op gaat (al is het gelukkig wel via internet te krijgen). Mijn make-up ziet er gelijk een stuk natuurlijker uit als ik het opspuit en het blijft ook langer mooi zitten. Geweldige uitvinding, zeker voor mensen waarbij af poederen alles alleen maar zichtbaarder maakt.

Twee oogmake-up producten, maar twee! Dit zijn degene die ik echt niet meer kan missen. Het Urban Decay Naked Basics palette heb ik heel veel gebruikt, voor neutrale looks en heftige looks. Als ik zwart wil gebruiken ga ik altijd voor de kleur Crave. De best gepigmenteerde matzwarte oogschaduw die ik heb.

De Bourjois Twist up the Volume mascara heeft mij ook blij verrast. Het borsteltje op twee standen kunnen zetten is grappig en al, maar dat doe ik niet eens altijd. Het is gewoon een erg fijne mascara. Als deze op is ga ik ‘m waarschijnlijk opnieuw kopen. Of misschien binnenkort alvast een back-up halen..

Vier lipproducten, dat is best veel voor mijn doen! De afgelopen tijd ben ik steeds meer van lipstick gaan houden. In 2013 kocht ik mijn eerste twee MAC lipsticks: Ruby Woo en Plumful. Een opvallende en een draagbare kleur, beide vind ik heel mooi en de kwaliteit is fantastisch. Er kwamen ook een aantal nieuwe Catrice lipsticks in mijn stash. It’s A Matt World is een lipstick van Ultimate Colour lijn, prachtige kleur die heel lang blijft zitten. De eerste Pure Shine Lip Balm die ik kocht was My Cherry Berry. Voelt fijn aan op mijn lippen en geeft een subtiel kleurtje, leuk product! Ik was niet heel erg onder de indruk in eerste instantie, maar ik heb deze toch vaak gedragen.

Nagellak, dat waren de moeilijkste keuzes. Hoewel, ergens ook weer niet. P2 heeft mij vorig jaar intens gelukkig gemaakt met de Sand Style lijn en de Lost in Glitter lijn. En ik heb er voor deze foto’s maar even willekeurig vier gepakt, maar ik vind ze allemaal heel erg mooi. De Sand Style lakjes drogen enorm snel, de reden waarom ik deze het meest heb gedragen afgelopen jaar!

China Glaze kwam met de Hologlam collectie, allemaal holo’s! Mijn favorieten zijn Strap On Your Moonboots en Infra-Red. Knalblauw en knalroze met een regenboog erin, ik ben helemaal gek op deze twee kleuren!

Voor mij zijn dit de uitspringer van het jaar 2013, ik ben zo blij met deze producten! En ik ben ook benieuwd wat dit jaar voor een mooie producten gaat opleveren. Wat zijn jouw favorieten van 2013?

Liefs, Maud

27 Reacties op Make-up favorieten van 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.