Make-up Challenge – Day #19 Sunset

Gisteren heb ik mij aan de 19e make-up challenge gewaagd. Een ‘sunset’ look. Ik denk dan vrijwel meteen aan warme tinten rood, roze, oranje en geel. Zoiets vind ik erg mooi! En ook leuk om te doen, zulke kleuren gebruik ik namelijk niet heel vaak, vooral niet in de winter. Weer eens een welkome afwisseling!

Ik vind de look mooi geworden. Niet heel bijzonder of creatief, maar wel leuk gelukt. Ik had tijdens het maken van de look het gevoel dat ik sowieso niet teveel geks met de kleuren moest doen. Dan is het risico groot dat het al snel niet meer op een zonsondergang geïnspireerd lijkt.
Ik ging voor rood, oranje en een geel-gouden kleuren. De rode kleur komt uit het Sleek Curaçao palette en de andere kleuren uit het 88 metal palette.
Wat vind jij van sunset-looks?
Liefs,
Maud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.