Lush laat Utrecht bruisen!

Gisteren is er een nieuwe Lush in het land geopend! En wel in Utrecht. Voor mij ligt dit niet om de hoek, daarom zat ik ook al om acht uur ‘s ochtends in de trein. Maar het is toch wel mooi dat er nu een Lush filiaal midden in het land ligt. Voor de opening wou ik zeker een eind naar richting het noorden reizen. Ik ben immers gek op Lush!

De prachtige Celebration Soap lag vlak vooraan in de winkel. Dat is een exclusieve zeep die wordt verkocht bij het openen van een nieuw filiaal, hij ruikt echt heerlijk!

Het filiaal in Utrecht ziet er geweldig uit! In vergelijking met de andere Lush winkels in Nederland is deze erg groot en ook  erg ruim ingedeeld. Alles lag mooi uitgestald en was natuurlijk nog volledig onaangetast, het was dus echt genieten om uitgebreid rond te kijken. Ik had ook het gevoel dat ik me zoveel producten voor het eerst opvielen (en ik neem aan dat die ook verkrijgbaar zijn in het kleine -maar fijne- winkeltje in Maastricht). Ik denk dat dit ook komt doordat alles net iets ruimer uitgestald kan worden.


Bubble bars, bruisballen, massage bars, haarconditioners.


Shampoo bars


Parfums


Think Pink bruisballen


Vaste zepen


Verse maskers

Lotte, Priscilla en Sabine trof ik van te voren al op Utrecht Centraal. Op de terugweg richting het station lieten we nog snel even een groepsfoto maken! Ik vond het heel gezellig meiden. En ook zag ik Ramona van BeautyNailsFun voor het eerst, ook erg leuk!

Ze hadden ook de schattigste stoffen tasjes bij de kassa! Waarin je dus je aankopen meekreeg. Van fair-trade, eco-vriendelijk materiaal. Steviger dan papieren tassen, zoveel beter voor het milieu dan plastic en te leuk om weg te gooien! Op de tasjes staan verschillende fruitsoorten, ik ben blij met mijn aardbei :) Zelf kocht ik alleen de Karma Komba shampoo bar (groene schijfje). In mijn goodiebag zat nog een Dream Steam tab en een grote pot Karma Kream. Hier ben ik ook echt heel blij mee! Het lijken me heerlijke producten en ik kan niet wachten om ze morgen meteen te proberen.

Komt de opening van Lush in Utrecht jou goed uit? Of was al voorzien of wacht je nog met smart?

Liefs, Maud

25 Reacties op Lush laat Utrecht bruisen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.