Lush Kerstproducten 2012

Kerst is het nog lang niet, toch kun je rond deze tijd van het jaar door geen stad wandelen zonder eraan herinnert te worden. Als het gaat om de Lush kerstproducten vind ik dat helemaal niet erg. Deze zijn al volop verkrijgbaar bij de winkels en op de webshop. Vorig jaar maakte ik voor het eerst kennis met een aantal Lush kerstproducten, ze hebben me toen goed door de koude maanden voor kerst geholpen!

De Northpole zeep heeft mijn hart al gestolen. Deze zeep ziet er fullsize uit als een lange, ronde paal in roze en wit. Het is een snoeperige zeep, de witte kant ruikt naar cederhout en cypress en de roze naar chocolade-mint. Ik heb zelf een stuk wat helemaal roze is, dus de geursensatie van die twee samen is me onbekend. De chocolade geur van deze zeep vind ik heerlijk! Hij ruikt heel anders dan bijvoorbeeld de Chocomania lijn van the Body Shop. Veel zachter en zoeter, het is geen extreem overheersende geur. Helaas blijft de geur ook niet op mijn huid hangen na het douchen.

Hij schuimt fijn en voelt heerlijk creamy op de huid. Mijn huid voelt na het wassen met de Northpole zeep niet trekkerig, na het douchen blijft die nog lekker lang zacht. Ik vind de Northpole zeep heerlijk! Een stuk van 100 gram kost €5,95.

De ingrediënten: Cederhout essentiële olie, Chinese (Cupressus funebris), Citronellol (*Citronellol), Cacao absolue (Theobroma cacao), Kleurstof 17200 (Colour 17200), Cypres essentiële olie (Cupressus sempervirens), EDTA (EDTA), Glycerine (Glycerine), Limonene (*Limonene), Linalool (*Linalool), Pepermunt essentiële olie (Mentha piperita), Parfum (Perfume), Propyleen glycol (Propylene Glycol), Raapzaadolie en kokosolie (Brassica napus and Cocos nucifera), Natrium Chloride (Sodium Chloride), Natrium Hydroxide (Sodium Hydroxide), Sodium Lauryl Sulfaat (Sodium Lauryl Sulfate), Natriumstearaat (Sodium Stearate), Tetrasodium Etidronaat (Tetrasodium Etidronate), Titaniumdioxide (Titanium Dioxide), Water (Aqua)

De Twilight douchegel is ook een nieuw lid van de Lush kerst familie. Deze douchegel is geïnspireerd op de Twilight bruisbal van Lush. Beide ruiken naar lavendel en tonka. Ik ben normaal gesproken echt geen fan van lavendel, maar deze geur is verrukkelijk! Zacht maar ook mysterieus. En ontspannend!

De Twilight douchegel is donkerpaars en er zitten glitters in. Ah, ze zien er zo mooi uit in het flesje! Je ziet ze nauwelijks tijdens het wassen en ze blijven erna niet op mijn huid plakken. Gelukkig, want ik hoef geen glitter laagje.

De douchegel schuimt heel goed, het wordt een dikke, zachte laag schuim. De geur vult gelijk de hele badkamer en ik blijf het nog een paar uur op mijn huid ruiken. Niet de hele dag, maar alsnog een pluspunt wat mij betreft. De Twilight douchegel kost €8,95 voor 100gram. Aan de prijzige kant, maar ik ga wel heel zuinig proberen te zijn met dit flesje.

Rocket is een nieuwe bubble bar. Dankzij Lush vind ik het nog tien keer erger dat ik geen bad heb. Toch wilt dat niet zeggen dat ik de bubble bars en bruisballen niet kan gebruiken. Ik brokkel er een beetje vanaf en de het in mijn douchepuf, schuimt geweldig goed en ik kan alsnog van de heerlijke geuren genieten. Rocket ruikt naar gember, kruidnagel en vuurhout. De geur is warm en knus, echt iets waar ik van houd.
Deze bubble bar zou hij drie keer te gebruiken zijn, dus ik bewaar de aparte vorm die overbleef zonder de vleugels voor als ik weer eens in een hotel ben. Je zwiert hem een paar keer door het badwater en legt hem weer weg. De Rocket bubble bar kost €9,95.

Ik ben helemaal in mijn nopjes met de heerlijke geuren van de Northpole zeep en Twilight douchegel en ik wacht vol verlangen naar de keer dat ik Rocket in een bad kan gebruiken. Well done, Lush. Alweer heerlijke producten om alvast mee in de kerstsferen te komen!

Liefs, Maud

20 Reacties op Lush Kerstproducten 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.