Lush – It’s Raining Men

Als er honing in de buurt is verander ik in Winnie de Poeh. Ik ben gek op die zoete smaak en geur! Verzorgingsproducten die naar honing ruiken kan ik moeilijk weerstaan. ‘Showergel vol honing’? Hebben! De geur van It’s Raining Men is hetzelfde als de best verkopende Lush zeep Honey I Washed The Kids. In eerste instantie was dit een limited edition voor Valentijnsdag, maar gelukkig zit deze dankzij zijn populariteit nu in het vaste assortiment.

Zelf had ik eerst een mini flesje van It’s Raining Men gekocht, van 100 gram, die was binnen no time op! Toch fijn dat Lush ook kleine varianten verkoopt, handig als je een product voor het eerst wilt proberen of voor mee op reis. Ik ben dankzij die mini verliefd geworden op de geur, toen die op was heb ik een fles van 250 gram gehaald.

De geur dus.. Honey-galore! Hij ruikt zoet, op een soort warme manier. Niet die typische, mierzoete Lush geur, maar iets subtieler. De honing geur overheerst heel erg, ik ruik niets van de bloemige en fruitige ingrediënten.

Bovenaan de ingrediëntenlijst staat dan ook honing! Dat vind ik zo fijn aan Lush; geen goedkope, niet verzorgende en mij niets zeggende ingrediënten bovenaan. SLS staat wel op de 4e plaats, dat is jammer als je dat wilt ingrediënt vermijden, zelf vind ik het echter niet zo’n probleem.

De substantie is zacht en kan flink schuimen. Eigenlijk hoef ik maar een klein beetje in mijn douchepuf te doen voor super veel schuim. Maar door die heerlijke geur kiep ik het liefst gelijk de halve fles over me heen. Oké, dat doe ik niet omdat ik er graag wat langer mee wil doen dan twee douchebeurten, maar de verleiding is groot. Mijn huid voelt schoon aan na het wassen en wordt er niet trekkerig of ruw door. De geur blijft nog subtiel even op mijn huid hangen na het douchen, tja, van mij mag deze geur weken, of beter: maanden blijven hangen. Maar helaas is die na een uurtje of twee verdwenen.

De geur blijft helaas niet lang hangen, maar toch blijf ik deze juist om de geur opnieuw kopen. Die is tijdens het douchen zo lekker! Ik word er helemaal happy van en begin telkens weer It’s Raining Men te zingen, met heel wat Hallelujah’s tussendoor. De douchegels van Lush zijn in drie formaten te koop, 100 gram It’s Raining Men kost €7,95, 250 gram kost €14,50 en 500 gram volgen mij rond de €24. Erg prijzig voor douchegels vind ik, maar die Lush geuren zijn ook ongeëvenaard. Ik ben nog nooit een product tegengekomen wat zo sterk en lekker naar honing ruikt als It’s Raining Men.

Liefs, Maud

23 Reacties op Lush – It’s Raining Men

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.