Looks: Sleek Sunset palette

Eerder deze maand liet ik al het Sleek Sunset palette in een review zien. Het zoveelste mooie oogschauw palette van Sleek, die zijn naam veel eer aan doet. Toch wist ik het voor elkaar te krijgen om er een extreem donkere en kleurloze look mee te maken, het maakte duidelijk dat het een veelzijdig palette is. Maar ik wou natuurlijk graag wat meer looks laten zien!

De oogschaduws in dit palette hebben geen namen, ik heb ze zelf hierboven genummerd zodat ik bij de looks makkelijk kan aangeven welke ik had gebruikt.

De eerste look lijkt op hoe ik de laatste tijd mijn ‘alledaagse’ make-up vaak doe. Beige en bruin, een beetje rood en eyeliner wings. Ik vind ’em erg goed gelukt met dit palette. De kleuren blenden heel mooi zonder er veel moeite voor te doen, vooral fijn ‘s ochtends vroeg! Voor deze look gebruikte ik oogschaduw numero 2, 3, 7 en 10.

Van draagbaar naar zo’n beetje het tegenovergestelde. Ik wou een look maken met de zwarte en geel-gouden oogschaduw. Enkel die twee bij elkaar zou weer een wat donkere, kleurloze look opleveren. Omdat ik de blauwe sowieso ook wilde proberen deed ik die bij deze look onder mijn oog. De combinatie van zwart en goud vind ik heel mooi en feestelijk, de blauwe tint uit het palette past er ook goed bij. Dit zijn de oogschaduws 1, 5 en 6, al was dat vast geen moeilijke gok geweest.

Als laatst een look de de naam van het palette nakomt. Een sunset look!  Ik krijg spontaan heimwee naar de zomer als ik zulke looks zie. Elke kleur die je ervoor nodig hebt zit in het palette, qua rode tinten valt er zelfs wat te kiezen. Ik gebruikte de oogschaduws 1, 2, 4, 5 en 8.

Sleek palettes zijn te koop op verschillende webshops, o.a. Misslipgloss Shop, Enchantra en Boozyshop. Ze kosten meestal €9 à €10.

Welke look vind jij het mooist?

Liefs, Maud

56 Reacties op Looks: Sleek Sunset palette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.