Looks met het Sleek Vintage Romance palette

Een week geleden kwam de review over het Sleek Vintage Romance palette online, vandaag zijn de looks aan de beurt! Na een weekje ermee experimenteren ben ik alleen maar meer van dit palette gaan houden. De kleuren zijn schitterend en je kunt er heel wat kanten mee uit. Een neutrale alledaagse look is een uitdaging, maar het kan wel!

Dit was de eerste poging tot een minder opvallende look, draagbaar maar toch met wat kleur. Daar is de kleur Propose in Prague erg geschikt voor, die draag ik hier op het bewegend ooglid. Court in Cannes heb ik in de binnenste ooghoek en onder mijn oog. Romance in Rome is de minst gepigmenteerde kleur uit dit palette, maar zoals je ziet is die alsnog best goed op te bouwen. Love in London kan pikzwart zijn, maar voor deze look heb ik een piepklein beetje gebruikt om de buitenste ooghoek iets donkerder te maken.

Deze look draait helemaal om Bliss in Barcelona, de paarse kleur uit het palette. Ik draag hem in de crease en onder mijn oog. Op mijn bewegend ooglid heb ik Love in London, ditmaal wel pikzwart opgebracht. Bij de binnenste ooghoek heb ik een beetje Pretty in Paris gedaan. Ik moet zeggen dat ik dat de minst mooie kleur vind, ik heb gewoon niet zoveel met shiny zilver en ik had hier liever een matte highlighter voor in de plaats gezien.

In deze look speelt Honeymoon in Hollywood de hoofdrol. Deze had ik als eerst opgebracht, bijna over het hele ooglid en ook onder mijn oog. Marry in Monte Carlo heb ik op het midden van het bewegend ooglid, Meet in Madrid bij de binnenste ooghoek en Love in London bij de buitenste ooghoek. Dit is mijn favoriete look van deze vier, ik vind de roze-paars tinten uit dit palette zo mooi!

Nog een subtielere look. Wederom met behulp van Propose in Prague, dit keer in de crease. Court in Cannes bij de buitenste ooghoek en Meet in Madrid over het bewegend ooglid. A Vow in Venice onder mijn oog en Love in London als eyeliner. Het viel me net op dat ik deze als enige bij alle looks heb gebruikt. Een donkere kleur erbij is ook altijd handig, al gebruik je hem alleen heel lichtjes om andere kleuren donkerder te maken of als liner.

Dit waren de looks! Ik hoop dat de ‘plattegrondjes’ een beetje duidelijk waren. Waarschijnlijk zullen de kleuren uit dit palette nog vaker in de toekomstige looks voorbij komen. Ik denk dat ik dit palette sowieso op één van de kerstdagen uit de kast ga halen. De oogschaduws zijn perfect voor feestelijke looks!

Liefs, Maud

51 Reacties op Looks met het Sleek Vintage Romance palette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.