Looks: Illamasqua Inspired Speckled Liner

Illamasqua is een merk waar ik gek op ben, zonder er ooit een product van in mijn handen te hebben gehad. Daar moet trouwens snel eens verandering in komen! Dankzij de geweldige en unieke make-up looks die ze maken voor nieuwe producten en collecties ben ik verliefd op het merk. Hun speckled look staat al een jaar op mijn lijstje om eens na te maken. Daar ben ik eindelijk mee aan de slag gegaan!

Bron foto

Dit is de look van Illamasqua zelf. Ik vind het geweldig hoe deze look zo uniek is en tegelijk vrij draagbaar. Niet voor het dagelijks leven misschien, maar op feestjes kom je er best mee weg. Deze zwart-wit variant probeerde ik als eerst.

Het maken van de look is heel simpel, maak een zwarte wing en begin te stippelen! Ik dacht slim te zijn door een dotting tool te gebruiken voor de stipjes, gemaakt met cream eyeliner. Eigenlijk leverde dat dezelfde vage vlekjes op als een kwastje. Niet erg, de stipjes in de Illamasqua look ook niet perfect rond. Zowel close-up als van een afstandje vind ik het leuk uitzien, weer eens heel iets anders!

Hetzelfde idee, maar dan met andere kleuren. Ik wilde vooral eens zien hoe het met een andere eyeliner kleur erbij zou staan. Dat werd de turquoise eyeliner uit de Essence Beach Cruisers LE. Ik speelde op safe en combineerde het met een goudkleurige oogschaduw. Wel leuk, maar zwart-wit vind ik toch veel mooier!

Voor beide looks gebruikte ik oogschaduws uit het Too Faced Smokey Eye palette en het Sleek Au Naturel. De zwarte eyeliner is de Essence Liquid Ink eyeliner. De witte stipjes maakte ik met de Zoeva Cream Eyeliner in A-Cappella en de turquoise stipjes met een eyeliner van de Essence Beach Cruisers LE.

Wat vind jij van de speckled look?

Liefs, Maud

28 Reacties op Looks: Illamasqua Inspired Speckled Liner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorie├źn

Copyright ┬ę 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.